SLVSH Cup Grandvalira 2018 - 1. kolo

V Pyrenejích v Sunset Parku Peretol letos odstartoval další SLVSH Cup! My se dneska jukneme na první kolo soubojů, který přineslo hned osm krvelačnejch bitev!

Kluci ze SLVSH to udělali vlastně strašně jednoduše. Vzali starou dobrou hru na zm*da a postavili na tom svojí živnost. Mají teď svůj web, m erch a hlavně taky vlastní SLVSH Cup, s kterým se už podívali třeba do Andory nebo k protinožcům do Austrálie. Neflinkají se ani letos a jejich další ročník opět zamířil do Pyrenejí do Sunset Parku Peretol v resortu Grandvalira. Tady má navíc svůj velín poslední rok švédská dredatá hlava Henrik Harlaut, kterej místní snowpark zaštítil svým jménem. Kvalitní zázemí je tak tutovka. Do mikrostátečku, kterej se vměstnal mezi Francii a Španělsko se letos sjelo šestnáct světových jmen, aby si to rozdali o titul letošního šampióna! A my začneme pomalu odkrývat letošní battly…

Šestnáct zabijáků, to znamená osm soubojů v prvním kole pavouka a právě na ty se dneska podíváme. Do prvních bitev vlítlo plno zajímavých jmen od skandinávských borců jako Magnus Granér, Elias Syrjä, Johan Berg, Hugo Burvall, Ferdinand Dahl, Emil Granbom, Aleksi Patja přes zaoceánský hvězdy jako Alex Hall, Alex Bellemare, Quinn Wolferman, Ethan Swadburg, rampař Hunter Hess až po evropský esa jako James Woods či Tom Ritch a nechybí ani pár méně očekávaných šílenců v čele se Stevem Steppem nebo Italem Simonem Canalem a v neposlední řadě nesmí chybět momentálně lokální vrah Henrik Harlaut. To je hodně nadupaná sebranka.

Kdo tedy uvízl v sítu prvního kola SLVSH Cupu 2018, a kdo naopak musí nabít zbraně do dalšího kola? To se dozvíme právě teď!

Game 1: Alex Bellemare (CAN) vs. Quinn Wolferman (USA):

Game 2: Simone Canal (ITA) vs. Steve Stepp (USA):

Game 3: Henrik Harlaut (SWE) vs. Emil Granbom (SWE):

Game 4: Johan Berg (NOR) vs. Ferdinand Dahl (NOR):

Game 5: Hunter Hess (USA) vs. Ethan Swadburg (USA):

Games 6: Elias Syrjä (FIN) vs. Hugo Burvall (SWE):

Game 7: James Woods (GBR) vs. Tom Risch (AUT):

Game 8: Alex Hall (USA) vs. Aleksi Patja (FIN):

Už teď se tak můžeme těšit na čtyři čtvrtfinálový bitvy!

Web SLVSH najdeš tady.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...