Freeski a Snb Camp 2007 v Risoul – Vars Francie

Všechny vás srdečně zvu na náhradu campu na Klínech. Z nedostatku sněhu v ČR jsme se rozhodli připravit pro Vás camp v luxusních podmínkách francouzských Alp a to přímo v Risoul – Vars ve Francii…

Datum uskutečnění - 6.4. - 15.4. 2007

Místo konání - Risoul – Vars Francie

Ubytování
Constellation Foret v účelně vybavených studiích ST4 (21–23 m2), kde je v obývací místnosti rozkládací gauč nebo 2 samostatná lůžka, ev.balkon, v předsíni palanda, koupelna, WC, v apartmánech APT6 (28 m2), v obývací části s kuchyňským a jídelním koutem je rozkládací gauč, oddělená dvoulůžková ložnice, další 2 lůžka jsou formou palandy v předsíni ( ev.v ložnici), oddělené WC, koupelna, ev.balkon. ST a APT mají kuchyňský kout vybavený nádobím, ledničkou,varnou deskou, troubou a většina i myčkou.Umístění APT: Risoul centrum max 300m, skiareál max.150m.
Stravováni není zajištěno, jídlo si berou campeři své.
Kapacita campu je 30míst. Pokud bude velký zájem o camp, je možné se domluvit na zvětšení kapacity campu zhruba o 10míst. Campeři budou vybíráni podle časového pořadí přihlášek. (Kdo dřív přijde, ten dřív bere)

Odjezd - Praha

Sebou je nutné mít helmu a páteřák. Doporučuji chrániče na zadek a lyže :-))

Jezdci mladší 15ti let musím mít s sebou potvrzení o účasti na kempu s podpisem rodičů 

Cena campu je 9000Kč
V ceně je zahrnuto ubytování, permice, fotograf, kameraman, coatcheři

Záloha(1000Kč) se musí bezpodmínečně uhradit do 6.3.2007. Více info o placeni na daleckyroman@seznam.cz , tel: +420606453032

Program
Každý den proběhne video a foto session v parku, což bude večer promítáno na projektoru jako video coaching.. .

Coacheři
Freeski - Roman Dalecký
Snb - Jan Nečas

Přihlášky
Závaznou přihlášku posílejte na adresu: daleckyroman@seznam.cz, nebo na telefonním čísle: +420606453032

Uzavírání přihlášek do 6.3.07

Info o středisku
Moderní a poměrně nové zimní středisko, které je součástí oblasti "FORET BLANCHE", leží v samém srdci Hautských Alp, 50km od Briançonu. Díky svým ubytovacím kapacitám, přírodním krásám a lyžařským možnostem, ve spojení se sousedním střediskem Vars, má všechny předpoklady vyhovět i těm náročnějším zákazníkům. Lyžařům, milujícím rychlost, se zde nabízí i možnost vyzkoušení tratě pro letmý kilometr. Právě na této trati vytvořil Philippe Billy světový rekord na letmý kilometr, přesně 243,902km/hod. Traťový rekord na snowboardu je 192km/​hod, na horském kole pak 207km/​hod. Hned vedle této trati je jedna z nejtěžších sjezdovek v Evropě černá"La Coni", kde prvních 200 metrů má sklon až neskutečných 43o. V Risoul /​ Vars je celkem 180km sjezdových tratí , z toho 17 zelených, 40 modrých, 37 červených a 10 černých. Ve vlastním středisku jsou restaurace, obchody, půjčovny lyží a snowboardů, sportovní prodejny, středisko první pomoci, bary, nákupní centrum, směnárna. Lze si rovněž zapůjčit sněžný skútr a vyzkoušet paragliding. Je zde vybudován jeden z největších snowboardu - SURFLAND (délka 2 km s převýšením 500m), včetně nově osvětlené "U" rampy (Fun-​park, Half pipe, Boardercross).


 

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...