Těšíte se na zimu? #justaddski

Značka Peak Performance startuje celosvětovou kampaň nazvanou #JUSTADDSKI a vy můžete být její součástí a navíc si zasoutěžit o krásné ceny. Hlavní zpráva celé kampaně zní: “ Kdy jste se začali těšit na zimu vy? My v Peak Performance se nemůžeme dočkat už celé měsíce, a abychom si to čekání zpříjemnili, rozhodli jsme se přidat ke všemu, co právě děláme, lyže a naše lyžařské sny.“

Kampaň byla spuštěna 22. září prostřednictvím soutěže na Instagramu. Zúčastnit se může každý, kdo na Instagram nahraje své nejpovedenější fotky označené tagy #justaddski #peakperformance #peakczsk. Nejlepší snímky odmění každý týden švédská centrála cenami z nové lyžařské kolekce Peak Performance. Česká pobočka značky navíc vybere společně s týmem freeride.cz začátkem listopadu 5 nejoriginálnějších českých příspěvků, jejichž majitelé se mohou těšit na zajímavé dárečky. Všechny české příspěvky můžete najít v galerii na webu freeride.cz. Soutěž potrvá do 31. října a bude propagovaná na profilech sociálních sítí značky Peak Performance a na prodejnách po celém světě. Fotografie zaslané z celého světa budou shromažďovány na stránkách www.justaddski.com. Na této adrese rovněž najdete inspiraci, články o lyžařích z týmu Peak Performance, rozhovory a informace o nových zimních produktech. 

Jedna z krás lyžování tkví v tom, že i když lyžujeme pouze pár týdnů v roce, v duši jste lyžařem po celý rok a vzpomínky zůstávají celá léta. Pomocí kampaně #justaddski chceme nashromáždit snímky z celého světa, abychom lidi nabudili na lyžařskou sezónu a inspirovali je ke sdílení snímků z lyžařských výprav po celém světě až do konce sezóny.

BE ADVENTUROUS!

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...