Full movies 2015 vol. 1

Nebojte!! Na letošní full movies, který nadjete zadáčo na internetu jsme nezapomněli a připravili pro Vás hned několik porcí pořádného freeski přídělu!! Pohodlně se usaďte máme tady první letošní tři kousky!!

Podzim a začátek zimy je tradičně baštou pro všechny fandy freeskiingovejch filmů. Pokud zrovna neprahnete po těch nejprovařenějších produkcí, tak plno filmů můžete najít zadáčo na netu a my se právě na tři takový kousky z letošní úrody jukneme v našem prvním článku z řady Full movies 2015…a abychom to měli pěkně pestrý tak jsme dneska vybrali dílka jak z Evropy tak zpoza oceánu a jukneme hlavně do prašanu a streetu! Zkrátka si otevřete pivko, popcorn, pohodlně se usaďte a vychutnejte první letošní tři kousky!!

„Cruise Control“ by GPSY Feelin

Když začneme tak pořádně zostra! Francouzská tlupa GPSY Feelin patří vůbec k tomu nejkvalitnějšímu, co na netu gratis můžete najít! Jejich už osmej film nese název „Cruise Control“ a stejně jako předchozí počiny se pod režisérskou taktovkou Yanna Berthelamyho podíváme hlavně na parádní backcountry polety s lehkým přídavkem streetu! Ani hudbu kluci neodflákli a celej soundtrack měl na starosti francouzskej label Cosmonostro!! Pro nás paráda!!

Jezdci: Julien Lange, Leo Taillefer, Lauren de Martin, Flo Bastien, Alex Chabot, PA Chedal, Jules Bonnaire

„Judgement Call“ od TwoBees Media

Produkce TwoBees Media nás naopak přesune za oceán do Kanady a tady se všechno ponese čistě v urban stylu! Předvedou se hojně riders undergroundový značky Stanston Skis.Hlavní rejžou je pak Laurent Bilodeau, terej se mimochodem mihne i jako jeden z jezdců. Všechny streetový hlavy by tohle určitě neměli vynechat!

Jezdci: Thomas Aubry, Sam Beauchesne,  Laurent Bilodeau, Eric Chenard, Nicolas Chenard, Vincent Chollet, Jessy Desjardins, Cedric DP, Christophe Lacombe

„Things That Connect Us“ by Thomas Dunzendorfer

Tvůrce posledního dnešního movie pak nemusíme hledat daleko! Stačí vyrazit k našich alpskejm sousedům do Rakouska! Thomas Dunzendorfer společně s několika felákama natočil sympatickej film „Things That Collect Us“, kde si nejprve dáme prašan v jejich domácích hoodu, abychom se pak přesunuli do Japonska a všechno to zakončili lehkým streetem a poctivým parkovým partem v oblíbeným snowparku ve Flachauwinklu!

Jezdci: Josh Absenger, Martin Hauck, Daniel Maurer, Roy Kittler, Achim Winter, Tobi Gratz

Další poctivou porci letošních full movies pro Vás chystáme!! 

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...