Sníh Moreboards Stubai Premiere nepřeje

Přírodě neporučíš…bohužel!! Už v pátek startuje letošní opening Moreboards Stubai Premiere a naplánovaného toho bylo hodně!! Naneštěstí sněhová úroda je v rakouských Alpách celkem mizerná a tak stejně jako na Kaunertale se nakonec musí udělat několik změn! Ta největší se bohužel týká Moreboards Stubai Zoo tedy parku, který na svém tradičním místě ještě musí zůstat zavřený!!

Ale nezoufejte!! Opening se samozřejmě konat bude!! Vše se přesune ke stanici lanovky Eisgrad, kde na vás bude taky čekat plno zábavy!! Stačí se podívat na plánek:

Chybět nebude Brandsaloon, kde budete moci odzkoušet plno značek a kde jsou slíbený nějaký freedrinky a free BBQ společně s dj´s! Z kontestů zůstává Adidas Jersey Jam, Scullcandy Trick Session nebo boardovej dámskej kemp Nikita Girl CampDC Jib Battle. Připravena je taky specielní permice Premiere-​Test-​Ticket za 20 Euro, která samozřejmě, ale neplatí na celý středisko. 

Večerní program nedostatek sněhu neohrozí takže na koncerty Drunken Masters, Afroba, Die Boys nebo Deluxe Soundsystem ve FreizeitzentrumuNeustiftu se můžete těšit! Jak jsme slíbili naše FRedakce bude na místě!!

Více infa naleznete na webu Stubai Zoo tady!

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...