Freeride.cz Summer Night Vol.4 už zítra v Roxy!

Už zítra se pražském klubu Roxy uskuteční další ročník tradiční párty, kterou každoročně vítáme letní surf a wake sezónu. Summer Night Vol.4 přináší magazín Freeride.cz společně s partnery, kterými jsou Rip Curl, Sony Action Cam, Red Bull, Jägermeister a DUP Double Up Wakeboards!

I letos pro vás magazín Freeride.cz - tentokráte společně s českým zastoupením značky Rip Curl pořádá už tradiční mejdan, kterým společně přivítáme letní surfovou a wakeboardovou sezónu! Jak samotný název FREERIDE.CZ SUMMER NIGHT VOL.4 napovídá, jde už o čtvrtý ročník této oblíbené párty v duchu blížícího se léta. Partnery mejdanu jsou kromě Rip Curlu tradičně i Jägermeister, Red Bull a také Sony Action CamDUP - Double Up Wakeboards od Wakeguru.cz. Všem tímto děkujeme za support!

Summer Night se odehraje tradičně v klubu Roxy Prague a to už zítra, v sobotu 13. června 2015! Na programu bude party projekce surfových a wake videí, můžete se těšit na mega nadupanou tombolu s cenami v hodnotě více než 50 000Kč (!!!) s mnoha parádními produkty od Rip Curlu (neopreny, lycry, mikiny, trička, čepice atd.) a mimo jiné bude v osudí i wakeboardový komplet značky DUP - Double Up Wakeboards nebo kamera Sony Action Cam! Vyfotit s kámošema se budete moci před atraktivní surfovou Rip Curl fotostěnou od Smileboxu a těšit se můžete samozřejmě i na to nejdůležitější - na tu nejnašláplejší hudbu!

K tradičnímu párty folklóru všech Freeride.cz parties, který se dá nazvat jednoduše "dancing madness all night long", vám v průběhu noci zahrají DJ Friky, DJ HlavaAdam Cube.

Start tentokráte posunujeme až na 22. hodinu, takže si můžete zajít na zahrádku na pivko a pak teprve dorazit do Roxy, kde vás ještě bude čekat hodně práce ;-)

Co: Freeride.cz Summer Night Vol.4 by Rip Curl
Kdy: sobota 13. června 2015
Kde: klub Roxy Praha
Start: 22.00
Vstupné: 100Kč do půlnoci /​ 150Kč po půlnoci
FB event: https://goo.gl/wFQ1eu

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...