Freeride.cz Winter Closing Party 2017

Na sobotu 6. května pro vás chystáme další ročník tradiční Winter Closing Party, na které společně uzavřeme letošní zimní snowboardovou a freeski sezónu! Mejdan se uskuteční v pražském P.M. Club & Cocktail baru a odstartuje ve 21 hodin. V následujícím článku se dozvíte, co si pro vás chystáme.

Tentokrát chystáme lehkou změnu co se hudebního programu týče, mejdan totiž proběhne v OLDIES stylu! Největší pecky 50., 60., 70. a 80. let vám zahrají TEA JAY IVO, HEY KEY a DJ SNPX, takže se těšte na plný parket a tancovačku až do rána!

Na programu je klasicky nabitá tombola, ve které bude hlavní cenou prkno Ride Snowboards a další ceny od Snowboard Zezula, Horsefeathers Clothing, a Union Binding Company. Za vstup dostane každý jeden lístek do tomboly a pokud budete chtít větší šanci na výhru, budete si moci zakoupit lístků víc od našich hostesek, které se budou pohybovat v klubu ;-). Cena jednoho tombolového lístku bude 20Kč. Jednotlivé ceny do tomboly vám budeme tento týden prezentovat na stránce události na facebooku.

Prvních 100 hostů dostane welcome drink Jack Daniel's Tennessee Fire a během mejdanu si pustíme shrnující video z letošního ročníku Freeride.cz Just Ride a trailer k Never Too Late Movie. Jak někteří z vás vědí, v těchto týdnech sháníme finance na dokončení tohoto filmu. Pokud chcete přispět jinak než na Hithitu, tak můžete právě zaplacením vstupného na tuhle akci!

Hlavní cíl je jasný - po zimě se sejít, společně si vyměnit zážitky z hor a pořádně tu sezónu oslavit ;-) Těšíme se na vás!

FREERIDE.CZ WINTER CLOSING PARTY
datum: sobota 6.5. 2017
místo: P.M. Club & Cocktail bar - Trojická 10, Praha 2
start: 21.00
vstup: 100Kč

Aktuální informace o blížící se akci sledujte zde na stránce události na facebooku.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...