Snb & freeski swag Zabil.cz camp - Karolinka 2016

Do redakčního emailu nám dorazily informace o dalším kempu, který si pro vás chystá známá moravská partička Zabil.cz. Pokud se chceš naučit něco nového tak neváhej a navštiv tento kemp. Zázemí snowparku na Karolince a zkušenosti koučů, kteří na tebe budou čekat, jsou zárukou kvality. Tady jsou kompletní informace o letošním ročníku akce Snb & freeski swag Zabil.cz camp - Karolinka 2016.

Ať už se neumíš na snowboard nebo lyže ani postavit nebo bys chtěl naučit těžší triky a máš rád team jezdce a mentalitu Zabil.cz, tak přesně pro tebe je tento SWAG camp!

Hlavní info:
V ceně je zahrnuto 5x ježdění v denně upraveném parku Karolinka, 5x nocleh se snídaní, každodenní coaching od profi Zabil.cz jezdců, photoshoting, video z campu, energy drink na každý den, masáže nohou, věcné ceny atd. atd.

Cena campu: 5.900Kč

Jezdit se bude zde: Snowpark Karolinka
(Park je vhodný pro začátečníky i pokročilé)

Hajinkat budeme zde: Dřevěnice U Rozárky
Na snídani švédské stoly a pak je to na vás. Buď se dá koupit něco v místních restauracích, objednat pizza atd. nebo si můžete něco uklohnit v kuchyňce, které vám budou stále k dispozici.

Příjezdy na camp jsou plánovány na neděli 31.1. od 17:00 a konec kempu je v pátek 5.2. po ježdění 16:00.Možnost spolujízdy je ideální domluvit individuálně u nás na facebookové události.

Heat/​d coach:
Martin Kaňůrek (snb)
Petr Pitucha (freeski)
Pavel Vyroubal (snb)
Aleš Vrba (freeski)

Heat/​d guest:
Mára Čejchan (skate)
Jim Dohnal (parkour)
Michael Beran (bmx)

Partneři akce:
Ceny dodá a obleče nás Aerovision, k.s., G-​Shock Czech, Cropp Česká republika, Zabil.cz/sk a energii do nás bude pumpovat Red Bull a my všem samozřejmě děkujeme moc za podporu! 

Hlavní mediální partner pro tento rok: Freeride.cz

Jak se na camp zaregistrovat:
Zaslat zálohu 2.000Kč na účet: 670100-​2202511377/​6210. Do poznámek uveďte vaše jméno, příjmení a přihlašte se na e-​mailu zabil@zabil.cz! Zde zašlete krátké info o sobě (jméno, příjmení, bydliště, věk, snb nebo ski) a potvrďte, že jste částku odeslali. Jen tak si zajistíte místo na campu, bohužel potvrzení na facebooku nestačí.

Kapacita campu pro tento rok je omezena na 18 účastníků a zálohu je třeba uhradit co nejdříve, jinak budete mít hold smůlu.

Děkujeme za pozornost a nezapomínej sledovat novinky na facebookové události.

Odkazy na foto a video z minulých let hledej ZDE.

Zdroj: Zabil.cz

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...