Winter Arena 2015 - snb & ski contest

O víkendu 20. až 22. února se ve Skiareálu Klínovec opět představí zahraniční špičky elektronické hudby a doplní je to nejlepší z tuzemské scény. Během sobotního dne proběhne snb/ski contest s účastí předních českých riderů. Symbióza kvalitní hudby a zimních adrenalinových sportů se osvědčila už minulý rok, kdy dorazilo více než tisíc platících návštěvníků. Díky tomu se letos chystá velké pokračování.

To, co tě bavilo na minulém ročníku, čekej znovu a ve větším! Mimo jiné se těš na indiánskou atmosféru či dech beroucí videomapping. Dále můžeš na Winter Areně 2015 shlédnout graffiti jam, umělecké instalace a nebo se třeba zúčastnit snb/​ski campu, workshopů, seminářů a dalšího doprovodného programu.

Winter Arena letos opět spojila síly s největším tuzemským festivalem elektronické hudby Let it Roll a nově navázala spolupráci s Freeride.cz. Stane se tak oficiálně součástí série Freeride.cz Just Ride 2015.

Součástí sobotního programu bude i závod o prize money 80.000Kčvěcné ceny. Zde vám přinášíme kompletní informace:

Sobotní den je určen Winter Arena snb & ski contestu. Stejně jako loni se tento contest pojede v oblíbené disciplíně slopestyle. Jezdec tak musí projet dráhu plnou skoků, zabrádlí a jiných překážek a rozvrhnout tak své triky, aby za ně dostal ten nejvyšší možný počet bodů a odnesl si tak něco z 80.000Kč prize money.

Závod se pojede systémem kvalifikace, finále velké superfinále. Po závodě je připravena divácky velmi oblíbená disciplína a to Best Trick. Jezdci se snaží udělat na vybrané překážce svůj nejlepší trik, který je pak dle obtížnosti ohodnocen. Novinkou v závodě bude půlhodinová session na skoku pod firmou 7/​9/​13 s názvem Get Creative, soutěž o nejkreativnější trik. 

Celý den je doplněn o reprodukovanou hudbu, provázející speakry a chill zónou s občerstevním. Letos nás nově doprovází celodenní happening s demo a test centry Freeride.cz Just Ride, o kterém vás budeme jako vždy informovat v samostatném článku.

Na neděli si pořadatelé připravili další aktivitu ve snowparku, kterou je Nitro & Armada Public Contest. O tomto závodu vám nyní přinášíme také kompletní informace:

Public Contest je určen pro širokou veřejnost. V odpoledních hodinách bude vyhlášen závod na vybrané překážce, který je určen pro širokou veřejnost. Tento závod je určen pro lidi, kteří si chtějí vyzkoušet atmosféru velkého závodu a poměřit si tak svoje síly s ostatními jezdci. Ti nejlepší si domů odnesou některé z věcných cen od našich partnerů. Závod je opět doprovázen reprodukovanou hudbou, provázejícími speakry, chill zónou s občerstvením a ani v neděli na místě nebude chybět happening s demo a test centry Freeride.cz Just Ride.

Organizátor akce si uplatňuje možnost změny v programu podle počasí nebo počtu přihlášených jezdců.

Winter Arena není jen závod, ale i multižánrový hudební festival. Ve večerních hodinách se otevírá velkokapacitní párty stan, kde je pro všechny příchozí připravena velká hudební produkce v čele s headlinery: ZOMBOY, FOREIGN BEGGARS, TC, LOADSTAR, NEONLIGHT, LOO & PLACIDO, SKYLINE, JÄGER VIBES a mnoho dalšího.

Aktuální informace sledujte na stránkách událostí na facebooku:
Winter Arena 2015 - snb & ski contest
Winter Arena 2015

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...