ispo winter 2010 - Nugget

Čtvrtou značkou, kterou vám představíme v našem seriálu reportů o nových produktech pro příští sezónu 2010/2011 z evropské výstavy ISPO Winter 2010, je brněnská stálice na našem trhu. Svou kolekci vám nyní představuje Nugget.

Značku Nugget není třeba více představovat. Brňáci si za léta své existence vydobyli pevné místo na našem trhu. V několika posledních letech i na trhu evropském, kam se snaží se svou kolekcí expandovat a daří se jim to více než dobře. 

Novou pánskou kolekci vám stejně jako v minulých letech představí Kuba Dvořák. Zaměří se především na nové designové vychytávky ve třech základních řadách Nugget oblečení. Následovat ho bude Petra Stejskalová, která projde novinky v kolekci dámské. Vše důležité dále naleznete na přiložených fotografiích a především pak v následujícím videu...

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...