Vyhraj Just Ride ve Špindlu!

Před dvěma dny jste se dozvěděli první informace o letošním ročníku série Freeride.cz Just Ride a dneska můžete soutěžit zábavnou formou o zájezd na první zastávku ve Špindlu, společně s Jägermeisterem!

Společně s Jägermeisterem jsme pro vás připravili další parádní novinku souvisejicí se sérií našich akcí Freeride.cz Just Ride. Dva výherci soutěže získají Divočácký víkend na Just Ridu, který bude obsahovat dopravu z Prahy tam i zpět exkluzivní dodávkou Jägermeister Volkswagen Caravelle, ubytování v místě konání, celodenní permanentku, vstup na Jägermeister Volání Divočiny afterparty, zajištění dodržení pitného režimu, vyhrazený prostor v oficiálním foto a videoreportu z akce a samozřejmě nezapomenutelný zážitek!

Jak vyhrát? Snadno. Stačí trocha kreativity a smyslu pro humor! Ke každé zastávce najdete tady na speciální microsite Jägermeister divočiny jeden komiks s rozepsaným příběhem, kde bude vynechán text poslední části. Vaším úkolem bude story dokončit formou příspěvku skrz facebookové komentářové pole, a to vždy do středy 22 hodin před každým Just Ridem. 

Prvním výhercem se stane autor nejtrefnějšího, nejzajímavějšího a nejkreativnějšího dokončení příběhu a bude vybrán odbornou porotou (Freeride.cz + Jägermeister) podle jejího subjektivního uvážení. Druhé místo na víkendové Just Ride Divočině vyhraje autor toho komentu, který pro něj sesbírá nejvíce “Likes”.

První komiks je tu, takže do komentářů pište to, co vás napadne pod poslední bublinou, šanci máte do středy 11. ledna 22 hodin:

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!