Snowpark Rejdice 2014/2015

Dostaly se k nám žhavé novinky ohledně fungování snowparku v jizerskohorských Rejdicích, který by měl být letos zpět v plné kondici. Tady je shrnutí všeho zajímavého a 3D vizualizace!

Snowpark v Rejdicích asi netřeba na našich stránkách moc představovat. Kluci v létě nelenili a vylepšovali snowpark, abyste si ho mohli v zimě maximálně užít. Nově vzniklý Lyžařský a snowboardový klub, který se bude snažit o podporu free aktivit v Rejdicích, tak má před sebou první sezónu. Hlavním headshaperem zůstane samozřejmě všem znamý Honza Zája Zajíc!

Novinky 2014/​2014:

V málo kterém českém resortu najdete 4 platformy skoků za sebou, proto slouží Rejdice jako ideální tréninkové hřiště pro všechny milovníky freestylu. Díky masivnímu zasněžovacímu systému je celý areál vysněžen za pár dní, ale doufejme, že bude lepší zima než loni :-)

Setup parku:
Kickery

SNB /​ SKI Cross - samostatná trať
skok 10m

Raily

O tom, že to letos v Rejdicích se snowparkem myslí smrtelně vážně se přijeďte podívat na opening snowparku, který bude v nejbližším možném termínu, jakmile to počasí dovolí. Vše se brzy dozvíte na našem webu. Všechny zájemce o sezónní skipas prosíme o kontakt na rejdice@classicskischool.cz nebo tel. 724 302 507, kde se dozvíte kompletní informace, jak získat permici na celou sezónu za akčních 4 500Kč.

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...