Roman Dlauhý by Yan Renelt

Máme tu pro vás další fotangli v rubrice One Shot a tentokrát je doplněna i o tzv. “pohodičku”. Společně s Monster Energy týmem jsme byli v únoru v resortu Planai a kromě spousta matroše z parku jsme vyrobili i něco na spotech. Tady je jedna z nich!

Během shootingu s Monster Energy v resortu Planai - Schladming jsme připravili Spotcheck Planai Superparku a mohli jste odsud už vidět například i Trick Tip Romana Dlauhého. Ještě máme v zásobě další matroš z tohodle vydařeného tripu a tady je jedne velká paráda. Jak to vždy bývá, nikdy nechceme zůstat v parku a obzvláště bros Roman DlauhýDarek Bergmann jsou neustále hladoví po spotech. Netrvalo to dlouho, pár set metrů od sjezdovky jsme našli co jsme potřebovali a pak už to tam hoší začli sázet. Tady je jedna ze vzniklých sekvencí od Yana Renelta doplněná o důkaz, že ne vždycky to vyjde napoprvé a bez bolesti.

Rider: Roman Dlauhý (Nike, Monster Energy, Burton, GoPro, 7/​9/​13)
Foto: Yan Renelt
Trik: Fs 180 to Sw Grind Tailgrab Drop Out
Lokalita: Planai - Schladming, Rakousko
Fotoaparát: Canon 5D Mark III
Shutter Speed: 1/​2000sec

Aperture Value: f/​11
ISO Speed Ratings: 800
Lens: EF70-​200mm f/2.8L IS II USM (70mm)
Hi-​Res: TADY

Yan: Našli jsme neuvěřitelný spotoviště. Nejdřív si Roman dopřál vypínáka na paletu, po kterym byl trochu otřesenej a chvíli to vypadalo, že to odpíská, ale nakonec to tam zabil jako vždy.

Roman: Tahle fotka vznikla při tvoření spotchecku na Planai. Od začátku jsme věděli, že nebudeme chtít zůstat jen v parku, takže hned od první jízdy jsme se dívali kolem a já si všiml tohodle místa, ze kterýho se nakonec vyklubalo multifunkční spotoviště. Nasekali jsme pro vás maximum v parku a vyrazili na spot, kde jsme nakonec byli do tmy, jelikož se objevovaly další a další možnosti :) Tenhle spot byl nakonec asi ten nejpřisnější a pro mě i nejvydřenější, protože než jsme vytvořili tenhle one shot, stihli jsme pro vás připravit i takzvanou "pohodičku", kterou jsem tak tak rozdejchal...

Thanks to Monster Energy, QParks and Planai - Schlaming.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.