Freeride.cz anketa - vyplň a vyhraj zájezd na Kaunoš!

Vážená čtenářko, vážený čtenáři online magazínu Freeride.cz, rádi bychom tě požádali o pomoc, která se týká tvé zpětné vazby k našim stránkám. Jsme tu pro tebe už deset let a neustále se snažíme náš web vylepšovat...

K tomu, abychom mohli splnit všechna tvá přání, potřebujeme znát tvé názory. Budeme proto moc vděční, když si najdeš pár minut a vyplníš naší anketu. Nám to moc pomůže a ty tak můžeš získat od našeho magazínu mnohem více než doposud.

Zároveň máš možnost vyhrát zájezd pro 2 lidi na letošní 25. ročník akce Kaunertal Opening, která se koná ve dnech 15. - 17. října na ledovci Kaunertal v rakouských Alpách. Výhra zahrnuje bydlení, permicevstupenky na parties pro dva lidi. Resort Kaunertal vám dá permice a vstupy, Jägermeister pak zaplatí ubytování a přidá dvě flašky pro lepší náladu ;) Jediný, co si budeš muset zaplatit, je cesta. Partnery soutěže jsou Kaunertal, Kaunertal OpeningJägermeister.

Anketu jsme sestavili tak, abychom se dozvěděli co nejvíc informací, které by nám pomohly ve zlepšení obsahu i přehlednosti našich stránek. Během deseti let fungování Freeride.cz jsme se vždy snažili dělat maximum pro to, abyste měli motivaci k co nejčastějšímu navštěvování našeho webu. Sami ale často neumíme na 100% zhodnotit co se vám líbí nebo naopak nelíbí, co byste si představovali jinak, nebo co vás naopak zaujalo. Přiznáváme, že náš pohled je za tu dobu dost zkreslený a feedback, který se snažíme zachytit od lidí okolo, určitě není dostačujícím vzorkem.

Proto opravdu oceníme, když věnuješ pár minut vyplnění této naší ankety a my na oplátku můžeme slíbit, že jí s nejlepším svědomím zanalyzujeme a nejzajímavější podněty převedeme do reality. 

Předem ti moc děkujeme!

P.S.: Pozor, abyste se dostali do slosování o zájezd na Kaunertal Opening, musíte anketu s PLATNÝM EMAILEM vyplnit do neděle 10. října!

Další zajímavé články

Akce Horsefeathers Sneak The Tweak otevřela snowpark na Mölltalu!

Nový snowpark na rakouském ledovci Mölltaler Gletscher slavnostně otevřela akce Horsefeathers Sneak the Tweak!

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!