Freeride.cz Buyers´Guide 2011 je tu!!!

A je to tu! Po roce vám náš magazín Freeride.cz opět představuje Freeride.cz Buyers´ Guide 2011 - nejobsáhlejší přehled snowboardového a freeski vybavení na českém trhu. Vy všichni, kdo jste se na letošní Buyers´ Guide těšili, máte od této chvíle možnost nahlédnout do několikaměsíční práce naší redakce a začít se probírat tím, co vám letošní trh nabízí. Opět jsme pro vás připravili nový design a několik novinek, takže neváhejte, pohodlně se usaďte a alou do toho. Freeride.cz Buyers´ Guide 2011 je tu, a je tu pro vás…

Jako každý rok, i letos jsme si pro vás připravili zbrusu nový design, který jsme letos pojali trochu jinak než v minulých letech. Z obchodů, jak kamenných, tak internetových na nás každý den srší nepřeberné množství zboží jednotlivých firem, a tak i z naší Buyers´ Guide krabice vyskakuje několik desítek vašich oblíbených značek, z kterých si můžete vybírat vybavení pro sport, který máme všichni tak rádi.

V letošním Freeride.cz Buyers´ Guide v tuto chvíli naleznete 4701 produktů od 49 značek. Mezi hlavní skupiny produktů opět patří snowboardový hardwareoblečení. Hlavní novinkou v letošním přehledu je přidání street oblečeníbot. Můžete tedy procházet i oblečením pro běžné, každodenní nošení. Pro zjednodušení hledání jsme založili i skupiny jako jsou pásky, šátky nebo lavinové vybavení. U každé skupiny nově naleznete také číselník s aktuálním počtem produktů.

Osvědčené a oblíbené funkce Buyers´ Guide jako je porovnání zboží a šatna, zůstávají nezměněné. Lehkou proměnou prochází filtrování produktů podle vámi zadaných parametrů. Již nyní máte možnost vyhledávat boty podle typu šněrování. Dále upravujeme vyhledávání podle typu konstrukce snowboardů, a také připravujeme další funkce, o kterých vás budeme průběžně informovat. Vámi oblíbené vyhledávání dle barevných kombinací jsme zachovali ve stejné podobě jako dříve. Jednoduše zadáte kombinaci barev, které právě hledáte, a vyfiltrujete si tak svůj setup podle vašich představ. 

Doufáme, že budete spokojeni, a že se vám nový Buyers´ Guide 2011 bude líbit. Určitě budeme rádi za vaše komentáře, kterými nás můžete inspirovat k další práci a k ještě lepší verzi, než jakou máte nyní před sebou. Komentovat můžete pod tímto článkem, v diskuzi,  nebo v anketě, kterou jsme pro vás připravili ZDE. Teď už ale dost slov, Freeride.cz Buyers´ Guide 2011 čeká na vaší návštěvu. Enjoy!

Další zajímavé články

Užij si třetí pokračování Director's Cut od Jiberish crew

Sebranka od Jiberishe se připomíná novou epizodou série Director's Cut...

Kdo kraloval SuperUnknown 21? Konečně to víme

Level 1 Productions sice chvilku trvalo než vypustili jména vítězů letošních SuperUnknown, ale dnes jsme se dočkali...

Čekuj první edity z Kimbo Sessions 2024

Velkolepá Kimbo Sessions 2024 je již minulostí a je nejvyšší čas se a na ní poprvé lehce kouknout...