"Resonance" by Absinthe Films Premiere Night

Léto je sice pořád v plném proudu, ale my se už pečlivě připravujeme na podzim, kdy zimní sezónu přivítáme hned celou řadou premiérových mejdanů v naší produkci. První bomba přijde tradičně už 15. září v pražském Roxy a nepůjde o nic jiného než premiéru nejnovějšího filmu od Absinthe Films s názvem “Resonance”!

Časopis Free magazine, internetový magazín Freeride.cz a firma Nike pro vás ve spolupráci s partnery Jägermeister, Swis-Shop.cz, SkullcandyGNU snowboards připravují tradičně první snowboardový mejdan sezóny. Ten se uskuteční v sobotu 15. září 2012 v pražském klubu Roxy a nepůjde o nic jiného než premiéru nového filmu jedné z nejlepších produkcí světa Absinthe Films. Letošní kousek od party kolem Patricka "Brustiho" Armbrustera, Justina Hostynka a Davida Vladyky nese název "Resonance" a asi netřeba zdůrazňovat, že uvidíme hroznej masakr. Už pohled na seznam herců stačí k tomu, abyste si zapsali datum do diářů a na facebooku klikli na tlačítko "zúčastním se /​ going"!

Hrají: Nicolas Müller, Blair Habenicht, Mathieu Schaer, Gigi Rüf, Lucas Debari, Danny Kass, Scotty Lago, Eric Jackson, Brandon Cocard, Wolfgang Nyvelt, Ross Baker, Sylvain Bourbousson, Manuel Diaz, Pat Burgener, Johnnie Paxson, Bode Merrill

Kromě promítání filmu Resonance na velkém plátně s tím nejkvalitnějším obrazem i zvukem na vás čeká spousta lahůdek v čele s autogramiádou Dannyho KasseNicolase Müllera! Ano, právě tyhle dva top jezdci dorazí tradičním Absinthe busem spolu s crew do Prahy, Danny Kass vůbec poprvé.

Zároveň se můžete těšit na Skullcandy Chill-​Out, kde si budete moci v rámci Skullcandy Supreme Sound Test Centra odpočinout a zároveň vyzkoušet parádní zvuk těchto sluchátek. Chybět nebude ani tombola o snowboard Gnu podepsaný Dannym Kassem, Nike Snowboard Boots, sluchátka Skullcandy a další ceny. 

Našláplá taneční skupina The Pastels předvede svojí akční dance show a party all night long zajistí DJs AkvamenNimand. Nedílnou součástí bude samozřejmě Jägermeister Welcome Drink pro první příchozí zdarma. Takže co víc si přát k tomu, abysme společně odstartovali zimní sezónu 2012/​2013?! Chceme vidět klub ROXY narvanej po střechu !!! ;-)

Kdy: Sobota 15. září 2012
Kde: Roxy Praha, Dlouhá 33, Praha 1
Start: 20.00 hodin
Vstup: 100,- Kč

Partneři akce: Free magazine, Freeride.cz, Nike, Jägermeister, Swis-Shop.cz, Skullcandy, GNU snowboards, Radio Spin, Studentskaleta.cz, Roxy

P.S.: Věříme vám, že i letos Absinthe partu společně přesvědčíme, že nejlepší snb kalby jsou právě u nás. Loni se to povedlo a podle slov Brustiho lepší párty na jejich tour nebyla. Důkazem budiž první kalba záběry v tour traileru, které jsou samozřejmě z Roxy.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!