Takovej jeden kemp 2012

Snažíte se zkrátit čekání na sníh alespoň plánováním, jak a kde v zimě co nejlépe strávit čas na horách? Pokud máte k dispozici týden dovolené, tak by vás určitě mohla zajímat následující pozvánka na snowboardový kemp v Krkonoších.

Chtěli byste v zimě vyrazit na prkno, ale nemůžete sehnat nikoho, kdo by jel s vámi a k tomu rád dováděl ve snowparku? Pak je tu ideální řešení v podobě našeho kempu! Pokud dorazíte, tak si po týdnu s námi odvezete nejen pěkné vzpomínky na partu lidí, kteří holdují stejnému koníčku, ale také nové zkušenosti, dovednosti, dárky od sponzorů a na to vše budete moci ještě živěji vzpomínat díky hromadě fotek a záběrů z této akce.

Tento snowboardový kemp je již pátým, jež si pro vás připravila Eliška Šírová, což zaručuje jeho vysokou kvalitu. Poprvé je však pro holky i kluky! Čas konání připadl na konec ledna a místo na Paseky nad Jizerou, kde bude připraven nejen parádní 686 snowpark, ale i pěkně dlouhé sjezdovky.

Kapacita kempu je 15míst a cena zahrnuje ubytování s polopenzí na sedm dní a sedm nocí, šestidenní permanentku, přednášky odborníků na témata spjatá se snowboardingem (péče o pérkýnko, první pomoc, …) a samozřejmě každodenní péči koučů o 6 až 7 členné skupinky v tomto novém snowparku v Kérkonoších. Na kempu nebude chybět ani focení, natáčení a důležitý videokoučing, kdy si večer co večer promítneme naše dovádění v parku a na jeho základě zkusíme naše ježdění ještě více zdokonalovat. Motivaci podpoříme nejen mezi sebou navzájem, ale i promítáním videí těch nejzkušenějších jezdců světa. K dispozici budou také prkna Nitro a vázání Raiden, která si zájemci mohou během týdne otestovat a pro zpříjemnění volných chvil se budou „testovat“ i malí snowborďáci ChuckBuddies. Každý den odměníme nejvydařenější trik (besttrik) a na závěr nebude chybět ani možnost okusit závodní atmosféru v zápolení o věcné ceny od sponzorů v hodnotě 20.000Kč!

Datum a místo konání:
21. – 28. 1. 2012
686 snowpark Paseky nad Jizerou (Krkonoše)

Cena:
6.699,-

Ubytování a strava:
Pension Sokol (cca 5 min od snowparku), polopenze (možnost vegetariánské stravy)

Koučové:
Petr Bulušek
Eliška Šírová
Petr Marčík

V ceně zahrnuto:
Ubytování, polopenze a permanentka na 6 dní, koučing, videokoučing, testcentrum Nitro, Raiden a Chuckbuddies, přednášky, dárky a věcné ceny od sponzorů nejen do závodů (pouze pro kempery), fotograf, kameraman, CD s fotografiemi a videem z kempu, samolepky, odznáčky, …

Podmínky účasti:
Pro účast na tomto kempu je povinná helma a doporučené jsou i jiné chrániče jako např. chrániče zad, kostrče, kolen a zápěstí…
Zaplacení zálohy ve výši 3.000Kč do 25. 12. 2011.
Kemp je věkově neomezen, předpokladem je však již zvládnutá jízda na snowboardu.
Účast na kempu je na vlastní nebezpečí.

Sponzoři:
Protest, Nitro, Raiden, ChuckBuddies, Mustwear.cz, Swix 

Mediální partneři:
Freeride.cz, Studentskaleta.cz

Více info a přihláška na:
E-​mail: snbkempy@seznam.cz
Facebook: Snowboardové kempy

Jak to vypadalo na posledním kempu minulou sezónu se můžete podívat ve videu od Petra Vlčka.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!