Freestyle.Berlin

Ještě se nám málem nezavřely huby z toho, co bylo k vidění v Zürichu na akci Freestyle.ch a už je další event stejného kalibru, dokonce i od stejné produkční party. Po čtrnácti ročnících rozšiřuje festival extrémních sportů Freestyle.ch svou působnost. Na světě je tak akce - Freestyle.Berlin.

V německé metropoli již roste přes 30 metrů vysoká konstrukce, na níž se o nadcházejícím víkendu utkají jedni z nejlepších snowboardistů a lyžníků na světě. Stejně jako v případě Freestyle.ch, i nyní budí seznam potvrzených jezdců respekt. Jsou to: Mathieu Crepel, Elias Elhardt, Colin Frei, Stefan Gimpl, Christian Haller, Reto Kestenholz, Stephan Maurer, Hampus Mosesson, Nicolas Müller, Peetu Piiroinen, Iouri Podladtchikov, Christoph Schmidt, Takato Taniguchi, Sebastien Toutant a chybět nebude ani vítěz závodu v Zürichu Eero Ettala.

Stejně jako v Zürichu, i v Berlíně je samozřejmostí další program, ať už půjde o již zmíněný závod lyžníků (s obdobně nadupaným seznamem jezdců), skateboarding, FMX exhibici, nebo celou řadu parties a koncertů. Berlín není kdovíjak daleko, takže klidně se seberte a doražte. Pokud snad zůstanete doma, můžete se spolehnout na FR.cz. Do Berlína se totiž chystá početná parta ze snowboardové i lyžařské sekce, a tak se můžete těšit na report, hromady fotek i video.

O tom, jak vypadala akce Freestyle.ch v Zürichu se můžete dočíst ZDE.

Program Freestyle.Berlin:

Pátek, 9. říjen
18:00 Doors open
19:00 FMX Qualification
19:30 Skateboard Qualification
20:00 Freeski Qualification
21:00 Concert
22:00 Snowboard Qualification
23:00 End of program

Sobota, 10. říjen
11:00 Doors open
14:00 Skateboard Qualification
15:00 Freeski Qualification
16:30 FMX Qualification
17:00 Snowboard Qualification
18:30 Concert
20:00 The Ultimate Crossover Session: Snowboard, Freeski, FMX, Skateboard
23:00 End of program

Neděle, 11. říjen
11:00 Doors open
14:00 Skateboard Final
14:30 Freeski Final
15:30 FMX Final
16:00 Snowboard Final
17:00 Superfinals: Snowboard, Freeski, FMX, Skateboard
18:00 freestyle.champs awards ceremony
19:00 End of program

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!