Sony Action Cam Follow Contest @ Just Ride 2016 - Neklid

Třetí kolo Sony Action Cam Follow Contestu v rámci série Just Ride Winter 2016 je za námi a kromě jména vítěze tu jsou i videa ke kolu čtvrtému z Neklidu. Pojďte to zkouknout a dát hlas svému favoritovi!

Vítězem třetího kola z Dolní Moravy a novým majitelem parádního mp3 walkmanu Sony se stává Daniel Vrba s tímhle videem:

Jedním z hlavních partnerů série Freeride.cz Just Ride! Winter 2016 je Sony Action Cam, přední světový výrobce tzv. POV (Point-​Of-​View) kamer. Na každé zastávce Just Ridu si můžete tyhle parádní kamerky prohlédnout, otestovat na kopci a natočené záběry vám po akci pošleme na e-​mail. Po celý den navíc krouží snowparkem náš "follow-​master" Shaun, od kterého si můžete nechat natočit svůj run.

Dneska tu máme jízdy, které jsme natočili během čtvrté zastávky na Neklidu. Tam bylo jak jste se mohli podívat třeba ve videu dost neklidno, takže podmínky pro natáčení follow runů byly hodně obtížné. Proto v dnešním kole máme jen 3 soutěžící, kteří si to rozdají o hlavní cenu. Pod každým videem najdete známý fejsbukový "palec", kterým můžete poslat hlas svému favoritovi, lajkovat jich můžete samozřejmě i více. Samotní soutěžící navíc můžou šířit přímo svoje video, které je umístěno na Freeride.cz youtube kanálu, na své facebook zdi, a sbírat "palce" tam. 

Na každé kolo dáváme pro hlasování vždy týden, takže k tomuhle můžete posílat lajky do příštího čtvrtku 17.března 20 hodin. Poté proběhne vyhlášení a vítěz bude zveřejněn jak tady pod článkem, tak na facebooku Just Ridu. A teď to hlavní - i v tomto kole vítěz vyhraje parádní mp3 walkman od Sony!

Ještě dodáváme, že nejde o žádnou profesionální soutěž, kluci a holky na videích jsou lidi "z davu" jako většina z vás a měli většinou na natočení videa jen jeden run. Proto nečekejte žádné x games, jde o zábavu na jakékoliv úrovni snowboardingu, o čemž je celý Just Ride ;-)

Děkujeme Sony Action Cam a jdeme na to!

01/​ JAKUB BÍLEK

02/​ JAKUB KÁCHA

03/​ MARTIN PLOC

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!