Freeride.cz Buyer's Guide 2017 je tu!

Už to nebude moc dlouho trvat a i v české kotlině začne padat sníh a s ním dorazí i potřeba vyrazit na hory. Je tedy ideální doba zkontrolovat své hračky a pokud nastane potřeba váš šatník a vybavení obměnit, je tu pro vás náš každoroční přehled snowboardového a freeski vybavení - Freeride.cz Buyer's Guide. Ten vám i letos pomůže najít přesně to, po čem vaše snowboardové a freeski srdce touží.

Letí to jak voda. Ano, letošní ročník je již třináctý v pořadí a i tentokrát jsme připravili opravdu obsáhlou nabídku produktů pro nadcházející zimní sezónu. Aktuálně si v přehledu Freeride.cz Buyer's Guide 2017 můžete procházet mezi 1300 produkty6755ti variantách, a to od 32 značek. Stále nám ale do redakce přichází další a další podklady a toto nejsou konečná čísla. 

Přehled značek, které již můžete navštívit, a které vám v následujících dnech přineseme:
AMPLIFI, ANON, ARBOR, ATRIP, BATALEON, BENT METAL, BERN, BURTON, CAPITA, CELTEK, DC, DRAGON, DYNASTAR, ELECTRIC, FLOW, GNU, GRAVITY, HORSEFEATHERS, JONES, K2, LAMAX, LINE, LOBSTER, LTB, MAMMUT, NANO, NEFF, NITRO, NORTHFACE, OAKLEY, PIEPS, PICTURE, POC, POW, QUIKSILVER, RIDE, ROSSIGNOL, ROXY, SMITH, SONY, SP BINDINGS, SP GADGETS, STANCE, SWITCHBACK, THIRTYTWO, TSG, UNDER ARMOUR, UNION, VANS. 

Již tradičně jsme vytvořili nové prostředí, letos v designu kovu. Doufáme, že se vám bude líbit, že se vám v celém systému bude dobře pohybovat a vyhledávání vašich nových kousků bude jednoduché a zábavné. V následujícím textu vás celým přehledem provedeme. 

Pokud Buyer's Guide znáte již z loňska nebo z dřívějších let, bude pro vás letošní verze procházkou růžovým sadem, pokud jste u nás poprvé, nečekejte nic složitého, spíše naopak. Vše je postaveno na čtyřech základních stránkách - home page, stránka značky, stránka kategorie a stránka produktu. V jednoduchosti je krása. 

Začneme v levém sloupci, kde najdete hlavní ikonu KATALOG. Díky ní se vždy dostanete zpět na hlavní stránku Buyer's Guidu, a to z jakékoli prohlížené stránky. Pod Katalogem jsou tři ikony pro rozlišení, zda chcete procházet mezi produkty pro snowboarding, freeski nebo je to jedno a rozkliknete obě možnosti ikonou VŠE. Především pro začátečníky bude důležité pole HLEDAT PRODUKT. Znáte název oblečení nebo vybavení, které hledáte? Stačí napsat a systém vám ho rychle vygeneruje. Levé pole vám dále nabízí přehled všech vystavovaných značek. Pro vstup do vámi vybrané značky stačí jednoduše rozkliknout její logo. Chcete znát přesný počet produktů a značek v BG 2017? Počítadlo s přesnými daty najdete úplně vlevo dole.

Dostáváme se do hlavního pole přehledu Buyer's Guide, kterým je soupis všech dostupných kategorií. Mezi hardware, softgoods, batohy, lavinové vybavení a doplňky jsme pro vás letos připravili dvě nové kategorie - akční kamery a jejich příslušenství. K oběma sportům tyto komponenty neodmyslitelně patří a věříme, že si své zájemce najdou. Hledáte pouze bundu, snowboard, lyže nebo lavinový vyhledávač? Stačí kliknout na danou ikonu, procházet celkovou nabídku nebo si v levé části vybírat ze značek v dané kategorii. Dále zde máte možnost zadat si jednotlivé parametry, včetně barevných kombinací a hledat již pouze dle vašich představ.

Chcete spíše navštívit nabídku některé z prezentovaných značek? Po rozkliknutí loga se dostanete ke kategoriím, které značka představuje. V následujícím přehledu již listujete v nabídce. U produktů vidíte jak základní informace a parametry tak malé plus pod náhledem zboží, kterým si můžete obrázek zvětšit a podívat se na detail. Klikněte na obrázek a jste u podrobných informací a dalších prezentací. Jako každý rok, i letos jsme se zde snažili o nabídku co nejvíce parametrů, díky kterým se o zboží dozvíte daleko více a můžete si lehčeji a rychleji nacházet zboží. Například díky vyhledávání, o kterém jsme se zmínili v minulém odstavci.

Pod hlavním logem každé značky pak máte možnost dozvědět se o ní v krátkém popisu. Najdete zde i soupisku teamů. Nesmíme ještě  zapomenout možnost nákupu vámi vybraných kousků. Náš přehled je opravdu pouze prezentací novinek pro nadcházející sezónu a proto zde nemůžete nic nakoupit. Nabídku prodejců ale najdete opět na stránce značky pod hlavním logem. Máte však zájem přímo o některý z prezentovaných produktů? Využíjte ikon pro propojení na servery HEUREKA.CZ nebo ZBOŽÍ.CZ, které najdete pod každým zbožím. Na nich se dozvítě nejrychleji aktuální dostupnost.

Co dál? Teď už jen jednoduchá věc. Navštivte FREERIDE.CZ BUYER'S GUIDE 2017, procházet mezi kategoriemi, značkami a vybírat z letošní nabídky. Máte na nás jakýkoli dotaz nebo chcete pomoci s orientací v našem přehledu? Pište nám na email bg@freeride.cz nebo do zpráv na našem facebookovém profilu. Děkujeme!

Vaše FRedakce.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...