One-Foot Boardslide by Laci Kobulský

Snowparky na alpských ledovcích jsou už otevřené, první sníh nedávno dorazil i do Čech, a tak je na čase pokračovat v naší "škole triků". V letošním prvním TrickTipu se vás pokusí slovenský brat Laci Kobulský naučit One-Foot Boardslide!

Rubrika TrickTip patří mezi vaše nejoblíbenější, a tak se jí budeme snažit co nejčastěji plnit i během letošní sezóny. K natočení prvních kousků jsme využili náš výlet na akci Moreboards Stubai Premiere, ze které jste si mohli už přečíst report, prohlédnout fotky a zkouknout video.

Na Stubai se nám podařilo natočit hned tři TrickTipy a tady je první z nich. K naší ryze české partě se náhodně připletl i slovenský brat a krásný člověk žijící a studující v Praze a jezdící převážně ve Špindlu Laci Kobulský (Bataleon, AWSM). Tak dlouho jsme se museli koukat na to jak si dává na hubu při One-​Foot Boardslidu, až jsme se rozhodli, že s ním natočíme právě tenhle na první pohled hodně krkolomný trik. Laci vám v editu podrobně vysvětlí jak na to a leckteré z vás jistě přesvědčí o tom, že tenhle punk trik neni až tak složitý jak na první pohled vypadá. Takže zapněte jen jednu nohu a pojďte na to!

Kamera/​edit: Filip Jäschke (BURG Production)

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!