Alpha Omega - Full Movie

Zajímavý projekt podpořila minulý rok česká značka Horsefeathers. Film, který nese název Alpha Omega, byl kompletně natočen na Sibiři a na svědomí ho má Naimyshin Alexey a Hash Heaven Films.

Snowboardový film natočeký kompletně na Sibiři, to tu ještě nebylo. Evidentně se tento nápad líbil i v plzeňské kanceláři značky Horsefeathers, která se pod film Alpha Omega také podepsala. Naimyshin Alexey a jeho Hash Heaven Films vyrazili na cestu do nehostinného prostředí ruské Sibiře, kde objevili hodně zajímavé spoty a natočili záběry, které parádně sestříhali do následujícího kousku. Těšit se tak můžete nejen na urban snowboarding, ale i na záběry z lesa, z bc kickerů nebo z DIY spotů. 

V hezky natočeném snímku se nám představí jména, která nám sice nic neříkají, ale rozhodně se na tento kousek podívejte. Je to zase něco jiného a hlavně to prostředí, to se jen tak nevidí.

Jezdci: Nikolay Grinev, Stepan Artemev, Alexey Batmanov, Viktor Teimurov, Artem Teimurov, Ilya Verxotyrov, Slava Abramov, Sergey Zuzuk, Tolya Ivanov, Sasha Xomushky a plno dalších.

supported by: Joint Snowboards, Horsefeathers Custom Clothing, Ponbon, Traektoria boarshop, Tvoya Stihiya boardshop

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...