Burton Presents 2016 - Ben Ferguson

Je 14. října a to znamená, že je venku další díl letošního projektu značky Burton Snowboards, který se jmenuje Burton Presents 2016. Druhý díl dává prostor našemu oblíbenému jezdci Benu Fergusonovi. Tohle si nenech ujít.

Z letošního projektu Burton Presents jsme si uvedli již první part pánské verze, kde se nám představila dvojka Ethan Deiss a Zak Hale. Z dámské části jsme si zase uvedli první díl s Kimmy Fasani a Kelly Clark. Oba party nasadili laťku hodně vysoko a jsme hodně natěšení, jak bude celá tato série pokračovat. 

Druhý díl je tu a ukáže se nám v něm Ben Ferguson, který si pro své záběry musel docela pocestovat. Podíváme se s ním do Švýcarska, do Peace Parku, ale také na Aljašku, kam jeho cesta vedla poprvé. Podívej se na to a těš se na další díly.

Další edity nás čekají již brzy, tak zůstaňte naladěni na vlně Burton Snowboards.

10/​28 - Mikkel Bang a Mikey Rencz
11/​11 - Danny Davis
12/​9 - Mark McMorris

10/​20 – Burton Girls Presents: All Night
11/​3 – Burton Girls Presents: All Time

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!