Grand Shred Season 2015 - EP 1

Po skoro roce tu máme další kousek z produkce Dakom Video, které nese název Grand Shred Season 2015 - EP 1. Video nás opět zavede do zimního home resortu Davida Koláře, kde si užívá prašanu a snowparků s partičkou svých známých. EP 1 naznačuje, že se letos můžeme těšit i na další pokračování.

Děj Grand Shred Season 2015 - EP 1 se opět odehrává ve Špindlu a parta, která se v tomto dílu objeví, se skládá z dalších místních fellaz. Před kamerou se ukážou Štěpán Rokos, Roman Dlauhý, Tomáš Císař, Mates Slavík, Cartman, Dan Paulíček, DaKom a plno dalších. Navštívíme jak špindlerovské snowparky a lesy, tak letošní ročník Snow Jamu. V přípravě jsou ještě další dvě letošní epizody, jedna freeridová a druhá z jarního shredu, takže se máme na co těšit. Stay tuned... 

K minulým dílům Grand Shred Season 20132014 se můžete vrátit na TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!