Grand Shred Season 2015 - EP 3

A jdeme do finále. Záběrů pro letošní projekt Grand Shred Season bylo tolik, že vyšel na krásný tři díly. Po prvních dvou tu máme závěrečnou trojku. V ní se podíváme s partou lokálů a kamerou Davida Koláře aka DaKoma do snowparků nejen ve Špindlu, ale i ve Vítkovicích a na Moravské boudě.

Je to tak, trojka je letos finální díl parádního projektu Grand Shred Season. Po všehochuti prvního dílu a prašanové dvojce se tak vydáme do snowparků. Kometa vzal opět kameru, parta svý nástroje a vyrazilo se. Čeká tě Špindl v období Spring Session a úplného konce sezóny, prosluněné Vítkovice Moravská bouda. To vše s klasickou bandou, která se na záběrech Grand Shred Season oběvuje již pár let. Užíjte si tenhle díl a brzy na viděnou. Další sezóna totiž dost intenzivně klepe na dveře. Snad bude tak plodná, jako ta minulá. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!