Fridge Vienna Big Air 2013

Před deseti dny se v rakouské Vídni odehrál čtyřhvězdičkový závod série World Snowboard Tour v rámci festivalu Fridge Vienna 2013. My jsme byli na místě a tady je video od Boba Hausnera popisující cestu našich riderů contestem. Enjoy!

Pokud jste si ještě nestihli přečíst report z akce Fridge Vienna 2013 od Mártyho s fotkami Joeeyho Kasla, tak to můžete napravit na tomhle odkazu. Teď už si ale vychutnejte video, které zachycuje cestu našich riderů contestem, ve kterém v srdci hlavního rakouského města dokázal náš Petr Horák získat parádní osmé místo. Nechybějí ani rozhovory s nejlepšími, kterými se stali první Nor Kim Rune Hansen, druhý Američan Kyle Mack a třetí domácí Mathias Weissenbacher. Natáčel a střihu se ujal Martin "Bob" Hausner. Check it!

Více informací o akci najdete na www.fridge-vienna.at

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!