HF Street Arena Jib & Fool’s Gold Premiere Night

V sobotu 17. listopadu někteří oslavili 23 let od sametové revoluce. My a mnozí z vás si tohle výročí připomněli trošku jinak, po našem. Na Výstavišti se nejprve odehrál Horsefeathers Street Arena Jib a na následné afterparty v podobě premiéry filmu Fool’s Gold od Isenseven v klubu Roxy to vypadalo jako na Národní v osmdesátém devátém. Teď si všechno připomeneme videjkem od Boba Hausnera.

V rámci veletrhu Street Arena jsme pro vás na sobotu připravili streetový jibpark přímo v pražských Holešovicích, na schodišti vedle Křižíkova pavilonu E, tedy místě celé akce. Pod dojezdem streetového kvatro-​kinku byly umístěny ještě dvě překážky od Parks.cz, park a jeho okolí ozvučila americká Samson event kára a celé schodiště i dojezd byly zasypány sněhem ze zimních stadionů. Po celý den si v rámci Horsefeathers Street Arena Jibu mohl kdokoliv zajezdit a v podvečer všechno vyvrcholilo contestem, ve kterém se utkali čeští top jibbeři. Reportáž si můžete přečíst TADY a kompletní fotogalerku od Yana Renelta TADY.

Aby toho ale nebylo na sváteční den 17. listopadu málo, připravili jsme společně s kolegy z Free magazinu ještě večerní mejdan v Roxy, který byl zároveň oficiální afterparty Street Areny. Tentokráte nás po Absinthe crew, Pirátech a Nitro partě navštívila vypečená německá partička Isenseven, aby představila svůj nový film Fool's Gold. Ještě kolem půl jedenácté klub Roxy téměř zel prázdnotou, ale o hodinu později tomu bylo úplně jinak. Opět jste nezklamali a přišlo vás víc než 900, za což moc děkujeme! Po filmu, který si Isenseven gang sám představil, proběhla tombola o věci od partnerů akce Ride, ThirtyTwoSwis-Shop.cz včetně první ceny - kompletu prkno+vázko Ride snowboards! Po tombole se už děla standardní klasika, tedy mega hardcore dance mejdan, který vařili až do rána DJs AkvamenNobodyListen. Fotogalerii od Báry Berdychové najdete TADY.

Nejlepší představu si ale uděláte z videjka, které pro vás připravil Martin "Bob" Hausner a my ještě jednou moc děkujeme partnerům jak Horsefeathers Street Arena Jibu (Horsefeathers, Samson, Parks.cz, Street Arena), tak Fool's Gold Premiere Night (Swis-Shop.cz, Jägermeister, Ride snowboards, ThirtyTwo, Grow Shop, Red Bull, klub Roxy).

P.S.: Už teď si zapište termín čtvrtek 20.12. 2012, protože právě v tomhle epickém datu se opět pražský klub Roxy změní v naše /​ vaše útočiště. Chystáme totiž náš historicky první a vzhledem k avizovanému konci světa o den později i poslední vánoční večírek s oficiálním názvem FREERIDE.CZ LAST CHRISTMAS PARTY. Čekejte živé koncerty dvou kapel, vánoční výzdobu klubu včetně stromečku, dárky pro všechny, promítání českých oldschool snb, freeski a bike videí a samozřejmě mega mejdan až do rána, kdy svět zanikne a nám to už všechno bude jedno... Více informací už brzy!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!