Ondra Bauer - Hemavan Tärnaby 2014

Před necelým měsícem jsme vám přinesli rozhovor s Ondrou Bauerem, který se letos vydal ve společnosti své přítelkyně Terky Čermákové na sever do švédského střediska Hemavan Tärnaby. Dnes tu pro vás máme video z této cesty...

Reporty o cestách do méně zmapovaných středisek celého světa jsou vždycky zajímavé čtení nebo pokoukání. Díky Ondrovi Bauerovi jsme se dostali do švédského střediska Hemavan Tärnaby, kde jako shaper pracuje i náš kamarád Honza Hůrka. Právě za ním vedla Ondrova cesta a pokud jste nestihli rozhovor o tomto výletu, tak se rozhodně k tomuto článku proklikněte, je to hodně zajímavé čtení.

Po tomto rozhovoru se dnes dostáváme i k pohyblivým obrázkům, které Ondra sestříhal do následujícího videa. To si určitě nenechte ujít, Ondra má totiž cit nejen pro ježdění a focení, ale i pro kameramanskou a střihačskou práci. Enjoy a zase někdy s Ondrou Bauerem na stránkách Freeride.cz.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!