The LAB (2008) - FULL MOVIE

Mnozí z vás si určitě vzpomenou na český film The LAB, který v koprodukci Free magazinu a Freeride.cz vyšel na podzim roku 2008. Nedávno jsme hrábli do archívu a stejně jako Vo(a)yage tohle naše video z DVDčka přeformátovali a natáhli na FR Vimeo. Takže se pohodlně usaďte a pojďte se na chvíli přesunout o tři roky zpátky.

Snowboardový filmový projekt "The LAB" byl natáčen po dobu dvou sezón, od začátku roku 2007 až do jara 2008, a svým způsobem navázal na vůbec první české profilové video Vo(a)yage (FULL verze ZDE). Produkční parta se v podstatě vůbec nezměnila - za kamerou, střihačským pultem a na pomyslné režisérské křeslo opět usedl Petr Velek aka Ptrsn, s natáčením pak pomáhali především další kameramani Radek Karko aka Karkys, Vláďa Turner aka Signaler a Pavel Richter aka BigBeat. Produkční chaos pak spolehlivě zajišťovali Renda Hroneš (Free magazine) a Martin Večerka aka Márty (Freeride.cz).

V The LAB si můžete připomenout snowboarding v podání Martina Matouška, Honzy Nečase, Romana Dlauhého, Honzy Zajíce, Richarda Skandery, Tomáše Tuzara, Venci Kutila, Ondry Bauera, Ondry Zvoníčka, Darka Macháněho, Martina Černíka, Honzy Dolejšího a mnohých dalších. Filmovalo se jak v Čechách, tak v alpských resortech či Skandinávii, díky několika delším výletům za velké louže se ve snímku objevují i záběry z USA, Kanady a Japonska. 

ENJOY:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!