Vo(a)yage (2006) - FULL MOVIE

Zimní sezóna je fuč, o to větší důvod ale máme k tomu, abysme sáhli hluboko do svých archívů. Už je tomu skoro pět let, co jsme společně s Freemagem vyslali do světa náš první videoprojekt s názvem Vo(a)yage. Nedávno jsme tenhle snowboardový film natáhli na naše Vimeo, aby si ho každý mohl kdykoliv pustit. Přecijen, neni nikdy pozdě se ohlédnout do minulosti, občas to pohladí na duši ;-)

VO(a)YAGE [voajáž:] s podtitulem "czech snowboarding movie project" je název vůbec prvního českého “profilového” snowboardového filmu, který uvedla koprodukce Free magazine & Freeride.cz dne 18. října 2006 jakožto bezplatnou DVD přílohu v časopisu Free magazine #47. Projekt byl natáčen na mnohých (především evropských) lokacích a zachycuje snowboarding v podání nejlepších jezdců té doby. 

Natáčení a střih měl na svědomí Petr “Ptrsn” Velek a ve filmu můžete vidět jezdce jako například: Honza Zajíc, Ondra Zvoníček, Venca Kutil, Roman Dlauhý, Martin Bečvařovský, Matěj Svoboda, Richard Skandera, Ondra Marčík, Darek Macháně, Matěj Novák, David Horváth, Martin Černík... a mnoho dalších. 

Takže se pohodlně usaďte a posuňte se s námi o pět let zpátky: 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!