Dnešní premiéra filmu SugarBeat

A máme to tady. Dnes nastal den D, respektive spíše den S, kdy nás večer čeká premiéra filmu SugarBeat v pražském P.M. klubu. Co nás dnes večer tedy čeká? Poslední info o dnešní premiéře je zde...

Fullface Productions ve spolupráci se Swis-shop.cz, Nikita, Red Bull Jägermeister uvádí premiéru jedinečného, čistě ženského dokumentu SugarBeat. V hlavních rolích se představí: Andrea Kabická (biketrial), Zuzička Stromková (freeski), Klaudia Medlová (snowboard), Klára Kašparová (skateboard), Caroline Dynybil (skateboard), Lucka Zábranská (snowboard), Olí Roučková (quad), Bára Možná (freeski), Tereza Votavová (mountainbike), Zuzka Vráblová (wake skate) a Tereza Vaculíková (freeski).

Kdy: středa 4. května 2011, 20:00
Kde: P.M. Club, Trojická 10, Praha 2
Vstup: 50,- Kč a sexy hostesky vás odmění Jägermester welcome shotemem!

Slavnostní premiéra proběhne v pražském P.M. klubu, který disponuje kvalitní promítací technikou a obřím plátnem. Dnešní večer se od začátku do konce nudit rozhodně nebude. Těšit se můžete na Crazy Nikita Show, soutěž se Swis-shop.cz nebo na JägerRed Bullem za sexy ceny. Doražte na první premiérovou party v letošním roce! Klub bude otevřen od 20:00 hod. a okolo 22:00 hod. se rozjede samotný program.

Pokud se do Prahy nedostanete nezoufejte, se SugarBeatem vyrazíme na tour po několika českých městech. A to konkrétně do:

Ústí nad Labem - 7.5. klub Mumie
Olomouc - 10.5. klub Belmondo
Brno - 11.5. Mersey club
Plzeň - 18.5. Club Watt

Sledujte SugarBeat fanpage (http://www.facebook.com/sugarbeatmovie) na facebooku nebo naše stránky www.sugarbeatmovie.com.

Těšíme se na vás!

Pokud jste neměli možnost shlédnout teaser k tomuto filmu, zde máte příležitost.

Další zajímavé články

Dávej jarní shredy s triem z Vishnu Freeski

Shreďáci z Vishnu Freeski zase jednou potěší svoje fandy...

Red Bull Unrailistic 2024 se dotýkalo jibovýho nebe

Švédské Åre se opět přeměnilo na jibové peklo díky Red Bull Unrailistic 2024...

Jussa Palaskivi z Forre má venku svůj streetovej full part

Od kluků v Forre crew dorazil jeden full part...