Dušan Kříž a Kateřina Vojáčková vítězi na Paprsku

Uplynulý víkend se na Paprsku uskutečnila další zastávka ze série snowboardových závodů Snowboard Zezula Tour 2016, tentokrát s názvem King of Morava. První místo mezi ženami obsadila opět Katka Vojáčková a mezi muži potvrdil formu Dušan Kříž. Další informace už v tiskové zprávě, která nám dorazila do redakce. 

Paprsek na Moravě patřil o víkendu snowboardingu, a to tomu nejlepšímu, který může domácí scéna nabídnout. Závody v kategoriích ProOpen odstartoval sobotní trénink v perfektně připraveném snowparku, a tak mohli závodníci předvést divákům skvělé triky. 

Mezi muži potvrdil skvělou formu Dušan Kříž, následován Ondrou Porkertem a Martinem Mikyskou. Tahle trojka si tak ponechala stejné pořadí z minulého závodu v Deštném, uvidíme co přinese další závod. 

V ženské kategorii si první místo vybojovala opět Katka Vojáčková, druhá skončila Gabriela Matoušková a třetí pak Tereza Šebková.

Vítězové si mezi sebou rozdělili celkové prize money ve výši 20.000Kč.

V nové kategorii Muži Open, která se vyhodnocuje pro nesponzorované jezdce, si rozdělili prvenství Ondra KučírekPetrem Marčíkem.

Detailní informace k jednotlivým závodům, výsledky, fotografie i videa najdete na oficiálních stránkách celé tour www.czechsnowboarding.cz.

Výsledky:

Muži:
1. Dušan Kříž
2. Ondra Porkert
3. Martin Mikyska

Ženy:
1. Vojáčková Kateřina
2. Gabriela Matoušková
3. Tereza Šebková

Junioři:
1. Kristián Salač
2. Lukáš Měcháček
3. Pavel Sedláček

Juniorky:
1. Adelá Kreinsegerová
2.Sára Veselková
3. Krystína Kulíková

Děti:

1. Filip Kaplan
2. Eduard Klíma
3. Sebastian Horník

Děti holky:

1. Marie Kreisingerová
2. Eva Hanicová
3. Beata Kaplanová

Open - Muži

1. Ondra Kučírek/​Petr Marčík
2. Adam Slatinský
3. Josef Nožička/​Jakub Tylš

Zdroj: Tisková zpráva 

Další zajímavé články

Akce Horsefeathers Sneak The Tweak otevřela snowpark na Mölltalu!

Nový snowpark na rakouském ledovci Mölltaler Gletscher slavnostně otevřela akce Horsefeathers Sneak the Tweak!

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!