Schnee Marmelade - zavíračka K2 snowparku v Peci tuhle sobotu

Schnee Marmelade aneb zakončení zimní sezóny pumelenicí v K2 Freestyle Parku Pec pod Sněžkou. Slunce nabírá na síle, proudy vody se valí do údolí, pánu hor Krakonošovi už začínají jarní práce na jeho horské zahrádce a na sjezdovkách už najdete pouze pár zbloudilých polských sjezdařů…

…ale díky maximálnímu supportu, rozumnému hospodaření se sněhem ve skiareálu v Peci pod Sněžkou a také lokální shapers crew zbylo dostatek sněhu na přenáramnou taškařici, kde jsou vítáni všichni grindů a airuchtiví jedinci a to bez rozdílu toho, na čem jezdí, jaké úrovně dosahují jejich skillz a jakého jsou pohlaví...

sobotu 9.4.2011 čekejte originální set-​up překážek v dolní části K2 snowparku na sjezdovce Javor, kde proběhnou celkem dva jamy a jeden best trick contest. První jam bude určen sponzorovaným freeski and snb jezdcům v jedné grupě s vypsanými prizemoney 10.000 hrušek a druhý jam pro nesponzorované riders o balík cen za 25.000 jablek. Taktéž budeme vyhlašovat samostatně girls kategorii powered by Nikita.

Na place bude profi fotografkameraman, muzika a mluvená próza linoucí se svahem z výkonné aparatury, grillmachine a antidehydratační soustava produkující lahodný mok svlažující hrdélka všech zůčastněných pod vedením Krmelec Crew a doufejme, že atmosféře prosycené reggae pohodou a vůněmi kadidla pomůže snad i řádný sunshine počasí. K dispozici bude také testcentrum K2snowboarding, kde budete moct očekovat a pojezdit na modelech pro sezonu 2011/​12, a také stánek Jägermeistera, kde vás nakojí Jäger chicas.

Program:
9-​11h registrace a tréningovej pojezd
11-​12h snowboarding a freeski Marmelade-​nesponzorovaní
12-​13h snowboarding a freeski Marmelade -sponzorovaní
13.30h winers ceremony-​freeski/​snb pro, freeski/​snb am, freeski/​snb girls
14h-​15h schnee marmelade best trick na vybrané překážce
15-​17h volnej pojezd s foto a video shootingem

Startovné 300,- a v ceně pivsonpárek obzvlášť zjemna propečený, celodenní permanentka na sjezdovku Javor (možno i pro lidičky, kteří se nebudou účastnit jamů a best tricků - takže všichni sportovní náčiní s sebou, sjezdovka Javor by měla být stále v provozu).

Večerní afterpárty pod taktovkou Jägermeistera bude probíhat v nedaleké Velké Úpě v klubu Hotel Úpa, jehož obvodové zdi toho letos zažily opravdu dost, že by nejeden statik slzu uronil. Na afterparty si dáme řádný hodokvas podpořen beaty DJ's, kteří proženou jehly po starejch dobrejch vinylech. Pro prvních 150 elfíčků Jäger welcome drink a samozřejmostí je vstup pre všetkých kromě policie zadaxe. 

V klubu Hotel Upa je také k dispozici dohodnuté ubytko za krásnejch 200kachlí vč. snídaně (snad do vás po párty poleze), kapacita ubytka je 51 lidí, pro jistotu se bůkujte na kontaktech níže. 

Email: hotel.upa@seznam.cz
Facebook: Hotel Upa Klub
tel:  731 785 716, 605 881 183

Další zajímavé články

Tomáš Guziur vypustil gruzinský movie "Gamarjoba"

Tomáš Guziur a filmař Petr Pražmowski mají konečně venku svoje gruzinské dobrodružství "Gamarjoba"...

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...