Trailer k motivačnímu filmu "Gravitation"

Freeride.cz je mediálním partnerem českého motivačního filmu "Gravitation", který sice napřímo nesouvisí ani s jedním sportem, kterému se na našem webu věnujeme, ale přesto s tím o čem píšeme a čím žijeme hodně koresponduje. 

Tenhle projekt si klade za cíl odpovědět na otázky: proč lidi sportují a proč ostatní baví je při tom sledovat. Komplexní pohled na problematiku přinesou sportovci neokoukaných mladých disciplín, jako jsou freerunning (Jakub Dohnal, In Motion, Urban Sense), street workout (Adam Raw), freestyle motocross (Libor Podmol) nebo bmx freestyle. Hvězdami nabitá motivační podívaná vyjde příští rok.

Freestyle bmx ve filmu zastupuje nejlepší český jezdec Michael Berry Beran: "Přidal jsem se, protože se mi nápad filmu hrozně líbil. Nic podobného jsem neviděl a chybí to tady. Nejen mladí lidé, ale i dospělí by měli znát náš sport a chápat, že nejsme lidi, co ničí věci na ulici, ale děláme sport na úrovni jako každý jiný."

První klapka pět a sedmdesáti minutového dokumentu padne v únoru a natáčet se bude průběžně do června. Jedním ze způsobů financování byl crowd - fundingový server Startovač a momentálně se hledají další. 

Veškeré informace o projektu najdete na www.gravitation.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/Gravitationfilm.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...