FreestyleZOO Wake Point kemp 2016

Přišel srpen a s ním i další našláplej kemp od FreestyleZOO bandy. Tentokrát se můžete těšit na kombinaci staré dobré Stráže a nového vleku v České Lípě. Na své si proto přijdou začátečníci i rideři, kteří si chtějí vypilovat své wake skills. Hned teď si označ v kalendáři termín 24. – 28.8. a připrav se na pořádnou zábavu!

Co můžeš od Wake Point kempu čekat?
Rozhodně pravý nefalšovaný wakeboarding. Srpnový wakeboard kemp začíná na dvou nových 2.0 vlecích ve WakeMaster Česká Lípa. Ideální místo na učení rozjíždění pro začátečníky a zároveň nových triků pro zkušené ridery. Po dvou dnech se kemp přemisťuje na vyhledávaný wake areál Cable Wake Park Stráž pod Ralskem, kde se budou dělat vlny na jezeře s malým i velkým 4 sloupovým vlekem. Tady už můžeš naplno prezentovat své umění na spoustě překážek jako je kicker, funbox, činka a nově i bazén. Vším tě budou celou dobu provázet zkušení instruktoři, super parta lidí a nezměrná zábava, kterou je FreestyleZOO parta pověstná. A když zrovna nebudeš mít chuť na wakeboard, vyžít se můžeš na wakeskatu, paddleboardu, longboardu, trampolíně o průměru 4,3m, slacklině, indoboardu nebo si pěkně pozevlit s přáteli na lehátkách s pivkem a večer u grilu s dlabancem. Zkrátka aktivní dovolená snů.

Co je to vůbec FreestyleZOO?
Jsme komunita lidí, kteří mají rádi všechny možné freestyle sporty. Jsme banda, kterou baví žít život naplno, bavit se a dělat blbosti, nemáme limity, nemáme pravidla, ale jsme normální lidi. Nejsme reprezentanti ani mistři světa, ačkoliv někteří z nás vlastně ano :-) Pořádáním wakeboard akcí se věnujeme 12 let a za sebou máme více než 30 úspěšných kempů. A věř, že z každého odjíždí nový ZOO člověk, který už tuto partu nikdy neopustí. Dveře máme otevřené pro každého, od batolat po seniory, stačí, když máš chuť se učit novému a poznávat nové lidi a zážitky.

Jak to na takovém kempu vypadá?
No parádně a to i díky našim partnerům, kteří ti zajistí wakeboardy a jiné vybavení na testování od Wakeguru, HumanoidDoubleup. Nedílnou součástí jsou srandy, jako paddleboardy od swis-shop.cz, longboardy od longboardshop.cz a spousta dalších vychytávek od MysticShop. Na kamerky Lamax tě natáčíme po celou dobu. Díky tomu si z kempu odneseš krom jiného i památku v podobě profesionálního videa. Samozřejmostí jsou i stejně profi fotky. Podívej se sám, jak to vypadalo na loňském kempu:

Jaký můžeš očekávat denní program?
Jako správní sportovci na kempu vždy začínáme vydatnou snídaní, poté se přesuneme k vleku, kde se zahřejeme společnou rozcvičkou. Během dne jezdíme, povětšinou na wakeboardu a především trávíme čas tím, co nás nejvíce baví – voda, sport, slunce, zábava a přátelé.
Všech možných aktivit si užíváme až do večerních hodin, kdy po návratu probíhá videokoučink s našimi kouči, kteří Vás celý den bedlivě pozorovali a jsou svolní Vám poradit s čímkoliv i mimo oblast wakeboardingu.
Nedílnou součástí FreestyleZOO večerů jsou grilovačky, drinkovačky a nepřeberné množství společenských her a Sousedových vtipů.

Samozřejmě si všechny své budoucí spolukempery můžeš očekovat na facebook události, kde se dozvíš i aktuální info, co tě čeká za kouče, případně si zde domluvíš spolujízdu. Klikej sem.

A teď všechno pěkně pohromadě:

Wake Point Česká Lípa + Stráž pod Ralskem

Datum: 24. – 28.8. 2016
Ubytování: stany
Web /​ přihlášky: TADY
Facebook událost: TADY

A moc dlouho neotálej, 50 dní před začátkem kempu se začne cena zvedat o 20Kč denně!

Máš dotaz? Klidně napiš nebo volej:
Honza „Pavouk“ Soused: +420 608 072 647
E-​mail: kempy@fszoo.net

Další zajímavé články

Přijeď na otvíračku v Hradci a premiéru Riders Meetingu!

V Hradci to minulé léto všechno začalo, a proto letošní sezónu startujeme ve stylu s premiérou Riders Meetingu! Čeká tě nabušený víkend plný wakeboardingu, kamarádů i kultury v podobě hudby od DJ a večerního filmu. V areálu tě také čeká nový setup a v provozu budou všechny 3 vleky.