Šárka Pančochová čtvrtá na svěťáku v Secret Garden

V čínském resortu Secret Garden, kde se v roce 2022 budou konat zimní olympijské hry, se dnes odjelo finále Světového poháru žen ve slopestylu. Závodu se zúčastnila i česká snowboardistka Šárka Pančochová a vyjela si v něm ''bramborovou'' čtvrtou pozici.

Ke středečnímu dvanáctému místurampě, které Šárce zajistilo účast na Mistroství světa v Park City, dnes Šárka přidala skvělé čtvrté místo ve slopestylu žen. Šárka odjela jízdu za 66.93 bodů a na třetí francouzku Lefevre Lucile jí chyběly necelé čtyři body. My Šárce gratulujeme a veříme, že na příštích závodech už jí to třeba na medajlovou pozici výjde.

Foto: Přemysl Vida

Fotky: Přemysl Vida

Foto: Přemysl Vida

Výsledky:

1. Miyabi Onitsuka (JPN)
2. Reira Iwabuchi (JPN)
3. Lucile Levefre (FRA)
4. Šárka Pančochová (CZE)
5. Dongyu Li (CHN)

Šárku můžete sledovat na Instagramu a stejně tak i Přemka.

Publikoval

Vašek Čajka
Další články autora

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!