Šárka Pančochová čtvrtá na svěťáku v Secret Garden

V čínském resortu Secret Garden, kde se v roce 2022 budou konat zimní olympijské hry, se dnes odjelo finále Světového poháru žen ve slopestylu. Závodu se zúčastnila i česká snowboardistka Šárka Pančochová a vyjela si v něm ''bramborovou'' čtvrtou pozici.

Ke středečnímu dvanáctému místurampě, které Šárce zajistilo účast na Mistroství světa v Park City, dnes Šárka přidala skvělé čtvrté místo ve slopestylu žen. Šárka odjela jízdu za 66.93 bodů a na třetí francouzku Lefevre Lucile jí chyběly necelé čtyři body. My Šárce gratulujeme a veříme, že na příštích závodech už jí to třeba na medajlovou pozici výjde.

Foto: Přemysl Vida

Fotky: Přemysl Vida

Foto: Přemysl Vida

Výsledky:

1. Miyabi Onitsuka (JPN)
2. Reira Iwabuchi (JPN)
3. Lucile Levefre (FRA)
4. Šárka Pančochová (CZE)
5. Dongyu Li (CHN)

Šárku můžete sledovat na Instagramu a stejně tak i Přemka.

Publikoval

Vašek Čajka
Další články autora

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!