BrightSightLivin - Girls to Girls camp

Na našich stránkách proběhlo už dost pozvánek na nejrůznější campy a samozřejmě budou ještě přibývat. Tenhle je ale něčím výjimečný. Jedná se totiž o camp určený výhradně pro holky. Jako místo konání si holky vybraly snowpark ve Vítkovicích v Krkonoších. Více podrobností v článku, který nám dodala jedna z organizátorek - Klára Janíková.

Máme tady snowboardovej kemp pro všechny holky, které chtějí získat, nebo si zlepšit svoje freestylový skills. Proč je kemp udělanej jenom pro holky? Vždyť bez frajerů to nejde. No jo, jenže.. Tím, že budeme jen v holčičí partě, si vytvoříme klid, aby každá z vás mohla zažít progres přesně podle sebe. Kluci často hrotěj věci, do kterejch se holkám uplně nechce, nebo jim nepřipadaj uplně bezpečný. Jde nám o to, zažít hlavně spoustu srandy, kterou snowboarding přináší a zajistit maximální bezpečnost při intenzivním zlepšování dovedností. To je co? :-)

Jak to bude probíhat? Sejdeme se ve čtvrtek 11.2. 2016 Krkonošských Vítkovicích, který už ani nemusíme představovat. Následující tři dny nebudeš chápat, co se ti děje. Až se ráno probudíš, po skvěle stráveným večeru s partou podobně smýšlejících děvčat, kde ses náramně pobavila, vylezeš ven, nasaješ čerstvej horskej vzduch, doplníš energii, o kterou se postará Purecoco.cz se svojí 100% kokosovou vodou, tak to teprve začne jízda.

Tvoje tělo po ránu rozhýbe profesionální jógová lektorka, celej den budeš jezdit, naučíš se nový triky, zažiješ jaký to je, když tě úplně omámí endorfiny a až se budeš večer dozvídat info ze světa snowboardingu, tak v příjemné únavě zapomeneš, že si někdy dělala něco jinýho. 

Snowboardovej koučing bude probíhat ve dvou blocích. Rozdělíme se na skupinky, které povede vždycky jedna z BSL holek ve složení Klára Janíková, Madla SalavcováSísa Slavovová. Všechny máme spoustu zkušeností s předáváním skills a hecováním svejch kámošek, takže progres je zaručen. Klárka je mistryní Evropy ve slopestylu v sezóně 13/​14 a členka repre, Sísa trénovala bulharskou reprezentaci a Madla se na snowboardu snad narodila. Myslím, že to stačí, aby bylo jasno, že to bude slušná show :-).

Chceme zajistit každýmu individuální přístup, to znamená, že vůbec nevadí, že si v parku třeba ještě nikdy nejela, nebo naopak už toho dost umíš. Vždycky je co zlepšovat. Společně si vytvoříme takovou atmosféru, že nás to bude prostě bavit. V takovým prostředí se pak nový triky dělaj samy a hlavně je budeš chtít dělat. Jestli tenhle pocit neznáš, tak se okamžitě přihlaš, protože ti zaručujeme, že ho budeš milovat!

Po večerech máme připravené jógové protahovačky, bude probíhat videocoaching, který jako technika zdokonalování dovedností funguje perfektně! Kouknem na videa ať víme, jak to dělaj naše zkušenější kolegyně a budeme si povídat o všem, co vás bude zajímat. Navíc po celou dobu kempu bude k dispozici testcentrum od K2, takže budeš mít možnost vyzkoušet si nový vybavení a zjistit zásadní info, co je u vybavení důležitý, jak vše udržovat atd. No a historek z natáčení, závodů, výletů máme taky hromadu, takže kdo se rád po večerech prostě jen směje, bude mít prostor.

Na kempu bude samozřejmě přítomen i fotograf/​kameraman, takže každá bude mít nějakou akční fotku a video.

Kemp bude pod hlavičkou BSL - Bright Sight Livin. Co to vlastně je? Je to snowboardová crew, jakejch se všude pohybuje spousta. Jde o to, že my jsme holky, jsme v Čechách a máme chuť ukazovat lidem, že se dá na věci vždycky koukat z různejch úhlů pohledu. Proto Bright Sight. Přenášíme tak trochu filozofii, kterou jsme si vytvořily při snowboardingu na celej život. Na každou výzvu se můžeš podívat jako na potencionální nebezpečí, stáhnout se a neudělat nic, nebo můžeš použít bright sight, nahecovat se, zasmát se, něco zažít a jít dál. Chceme si to tady na tom světě prostě dělat hezčí a chceme to dělat v co největší partě, protože každej zážitek se sdílením, dostává ještě další rozměr. Takže se k nám přidej a přines do toho kus sebe. Budeme se těšit!!!

Na závěr chceme poděkovat klukům z Freestylearea.eu, hlavně teda Márvinovi (Martin Matouš), kteří nám vyšli maximálně vstříc a pomohli uskutečnit tenhle kemp pro vás. A Šimonovi a.k.a. Shymonkeymu patří obrovský DÍKY za vytvořenou grafiku!

A samozřejmě sponzorům:
K2 snowboarding, G-​Shock, Dakine, PureCoco a klukům z Freeride.cz za šíření mezi davy.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!