Nitro - Horsefeathers Camp Rejdice 2016

A je tu další a hned na Štědrý den. Máme tu pro vás kompletní informace o dalším ročníku snowboardového kempu v Rejdicích, který pro vás již několik let pořádá Honza Zajíc. Opět přizval své sponzory Nitro Snowboards a Horsefeathers a připravil pro vás dva letošní turnusy. Pokud jste ještě nenapsali Ježíškovi, tak máte co dělat. Tady je jedna inspirace.

Jedenáctý ročník našeho kempu je tu!

Letošního kempu se můžeš zúčastnit pod taktovkou skutečných odborníků v oblasti výuky freestyle snowboardingu, kteří čerpají z vlastních zkušeností a nepoužívají pouze načtené fráze z výukové brožury.

mistr ČR ve freestyle: Darek Bergmann
stálice a opravdový milovník stylu: Martin Matoušek
nezničitelný zabiják: Pavel Vyroubal
nejkrutější lokál: Jirka Chlum
profesor magor: Honza Zajíc
krutej schreder: Tomáš Špidlen
možná přijedou: Císi Eiki

Extra park:
V našem, téměř kilometr dlouhém, osvětleném parku najdeš všechny možné variace skoků i railů. Novinky sleduj v sekci Parks Info na Freeride.cz. Upozorňuji, že jako jediný snowpark v České republice, máme 6 skoků všech velikostí v jedné lajně. Jedna jízda trvá cca 10 minut a lanovka jezdí od 9:00 do 16:30 = 250 skoků denně :). Velikost parku samozřejmě záleží na sněhových podmínkách. 

Bonusy:
Po celou dobu kempu můžeš zdarma testovat prkna a vázání od značky Nitro! Na závěr celého Nitro kempu bude uspořádán malý závod, ve kterém si budete moct vyzkoušet závodní trému nebo jistotu v nově naučených tricích. Celý závod se pojede o věcné ceny v hodnotě 20.000Kč, které nám věnují naši drazí sponzoři Nitro Horsefeathers. Pro vítěze nový NITRO SNB !!!

Ubytko a strava:
Bydlení je jako vždy v chatě Morávka, která je nedílnou součástí sjezdovky a snowparku. K lanovce to máme asi 15 metrů. Snídaně a večeře se podává v chatě Panorama, do které máme přístup jen v přezůvkách.

Kdy a kde:
Letošní campy začínají vždy v sobotu 13.20. února 2016 odpoledním příjezdem do Sportovního areálu Rejdice v Jizerských horách do chaty Morávka (gps: 50.7348667N, 15.3613856E). První večeře a uvítání je naplánováno na 19:00 v chatě Panorama. Odjezd pak v dopoledních hodinách 20.27. února 2016. V případě vašeho zájmu si můžete nechat věci ve společenské místnosti na Morávce a dát si ještě jeden den ježdění.

Kolik a za co:
Za cenu 6500Kč dostaneš ubytko na celou dobu kempu, k tomu ski pas vč. večerního ježdění, snídaní a večeří (obědy se řeší individuálně po příjezdu s organizátorem). Dále koučing od skutečných mistrů snowboardingu, videokoučing, přednášky všeho druhu jako např. lavinová problematika od člena Horské služby, voskování a závodní příprava. Věcné ceny a dárky pro každého účastníka závodu jsou samozřejmostí. Všichni zájemci, kteří se už v minulosti kempu zúčastnili, mají nárok na slevu 500Kč (slevy se již dále nesčítají, protože k nám jezdí partičky, kterým bych za jejich účast už musel platit :).

Přihlášky a dotazy:
Účastníci mladší osmnácti let musí předložit podepsaný formulář, který na požádání pošlu mailem v rámci vyřizování přihlášky. Pro rodiče nezletilých máme uklidňující informaci o dobré kontrole našich kemperů, nad kterými máme díky lanové dráze, která vede přímo nad parkem, takřka neustálou kontrolu.

V případě tvého zájmu o účast na kempu stačí jen poslat na tento mail: zaja.snb@seznam.cz svoje jméno, adresu, rodné číslo, tel. číslo pro řešení spolujízdy a dalších bezodkladných záležitostí a ZÁLOHU 1000Kč na účet 753524028/​5500. Jako variabilní symbol použij své rodné číslo a v krátké době po odeslání, dostaneš potvrzovací SMS nebo mail o tvé úspěšné rezervaci.

S pozdravem Zája

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!