Pražská premiéra filmu "TurboDojo" od Absinthe Films

Internetový magazín Freeride.cz společně s Burton snowboards, Anon, Analog a Absinthe Films uvádí premiéru snowboardového filmu “TurboDojo” od Absinthe Films, která se odehraje v sobotu 7. října v pražském P.M. Clubu. Tady je kompletní info!

V sobotu 7. října 2017 proběhne v pražském P.M. Club & Cocktail baru premiéra dalšího snowboardového filmu od světoznámé produkce Absinthe Films, který tentokráte nese tajemné jméno "TurboDojo". Součástí programu akce, kterou vám přináší Freeride.cz společně s Burton snowboards, AnonAnalog, bude i live koncert kapely Easy Giant, sestávající mimo jiné hned z několika předních světových snowboardistů.

Film TurboDojo přichází od nejdéle fungující nezávislé filmové produkce na poli snowboardingu Absinthe Films a pražská premiéra bude součástí evropské části celosvětové tour představující tento nový počin autorů kolem režiséra Justina Hostynka.

TurboDojo je už 20. filmem od této produkce a představí se v něm jedni z nejznámějších světových snowboarderů současnosti jako Nicolas Müller (SUI), Mikkel Bang (NOR), Hans Mindnich (USA), Austen Sweetin (USA), Brandon Cocard (USA), Enzo Nilo (FRA), Ben Ferguson (USA), Kimmy Fasani (USA), Brendan Gerard (USA), Severin Van Der Meer (SUI), Terje Haakonsen (NOR) nebo Max Buri (SUI).

Tento nový film byl natáčen v dech beroucích lokacích v Utahu, Tahoe, Britské Kolumbii, na Aljašce, v Japonsku a ve Švýcarsku od strmých big mountain svahů až po technicky náročné spoty v ulicích měst. 

Legendární Švýcar Nicolas Müller je součástí Absinthe filmů už mnoho let: "Natáčení s Justinem a Absinthe crew je něco výjimečného, jsme opravdu jako rodina a všechno je to o pozitivních vlnách a trávení skvělého času na horách. Respektuji Justina pro jeho oddanost snowboardingu, kultuře kolem a jeho neustálého dokumentování."

Sami jezdci se začátkem října vydají na dlouhou premiérovou tour, během které objedou ve speciálně upraveném autobusu několik evropských měst. Tentokrát jezdeckou a filmařskou partu doplní i kapela Easy Giant, která i v Praze okoření premiéru filmu svým koncertem. 

Hlavní postavou tohoto bandu je muzikant Chris Emmington, vycházející z hudební komunity severní Kalifornie. V rámci koncertu Easy Giant se můžeme těšit na kytarově založené songy, ve kterých jsou cítit hluboce zakořeněné vlivy jazzu, klasického rocku, soulu a blues ze zlaté éry 60’s.

Snowboarder Brandon Cocard není jen hvězdou nového Absinthe filmu, ale také hraje na kytaru v Easy Giant, fanoušci se ale mohou těšit i na další legendu snowboardingu Mikkela Banga s kytarou v ruce. Mikkel sám o filmu říká: "Vždycky jsem chtěl natáčet s Absinthe a minulá zima byla skvělá. Nemůžu se dočkat, až všem ukážeme co se nám podařilo natočit. Bude to parádní tour!"

Slavnostní večer odstartuje v sobotu 7. října v pražském P.M. Club & Cocktail baru19.00 hodin. Následovat bude od 21 hodin koncert Easy Giant, promítání filmu TurboMojo je naplánováno na 23.00 a po něm bude následovat autogramiáda jezdců a samozřejmě afterparty, během které zahrají DJs N’zymBuldog.

Součástí večera bude i bohatá tombola o parádní snowboardové ceny od pražského obchodu Burton Store #13 nebo Jack Daniel’s Fire welcome drink pro prvních 100 příchozích.

Vstup je možné zakoupit v předprodeji na GoOut.cz za 150Kč a na místě za 200Kč.

Shrnutí:

Co: Premiéra filmu “TurboDojo” od Absinthe Films + live koncert Easy Giant
Kdy: sobota 7. října 2017
Kde: P.M. Club & Cocktail bar, Trojická 10, Praha 2
Start: 19.00 /​ koncert 21.00 /​ film 23.00
Vstupné: 150Kč v předprodeji (GoOut.cz) /​ 200Kč na místě

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!