Snowkemp Maximal Animal 2017

Chystáte se navštívit některý z letošních snowboardových kempů a ideální čas je pro vás duben? Pak vás budou zajímat informace, které nám dorazily o kempu v produkci kluků z klínovecké party Maximal Animal.

Zdraví vás parta Maximal Animal, která si pro vás připravila další ročník zábavy v Krušných horách, přesněji na Klínovci s názvem Snowkemp s Maximal Animal.

Snowkemp s MA je jedinečná událost na sněhu v závěru zimní sezóny určena lyžařům, snowboarďákům, začátečníkům nebo pokročilým. Dubnový datum 1. - 9. 4. 2017 vypovídá o unikátní atmosféře. Nemusíte se bát, že nebude sníh, již teď je zde mnohem více než v loňském roce. Máme pro vás připravený bohatý a originální program nejenom na sjezdovce. Čeká vás jedinečný M.A. snowpark hlavně pro začátečníky, jízda v terénu, firnový sníh, jarní slunce, soutěže, hry, závody, večerní program, výlety, aquáč, grilování, legrace, zábava a párty. Provázet vás bude tým Maximal Animal, který se na vás už teď připravuje. Vše budeme fotit a natáčet. Postupně vás budeme na tomto odkaze informovat o aktualitách celé události.

Prozradíme i pár zajímavostí, ukážeme na videích a fotkách na co se můžete těšit. Určitě jste si všimli, že pobyt na kempu je poměrně dlouhý, ano je to 9 dnů. To je náš další záměr, protože chceme, abyste odjížděli maximálně spokojený, se spoustou druhů emocí a abychom vše stihli, potřebujeme k tomu dostatek času.

Ubytovaný budete v luxusní chatě Apolena, s krásnými pokoji v alpském stylu, kuchyněmi, barem, společenskými místnostmi a velkou zahradou s výhledem na celý Klínovec.

Ubytování - www.apolena.cz

Náš kemp je hlavně postaven na zážitku spojením hor, sportu, přátelství, jedinečnou atmosférou a poznání celého kopce. Nevěříš, zúčastni se a uvěříš. Mrkni na foto a video z roku 2016.

Více o nás najdete na stránce www.maximalanimal.cz nebo rovnou volejte 775894260. Informace o Skiareálu Klínovec najdeš na adrese www.klinovec.cz.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!