Dvě stě dvacátý třetí díl - upoutávka

Pro sportovní nadšence, kteří nemohou bez adrenalinů být ani na Štědrý den, tu máme upoutávku na dnešní již 223. díl pořadu Element. Ten můžete sledovat dnes od 19:05 hod. na TV Nova Sport nebo 27.12. od 12:45 hod. na TV Nova Fanda. Těšit se můžete na tyto reportáže.

Element slaví vánoce a konec roku a proto je tady náš speciál shrnující to nejlepší ze světa freestyleových sportů za rok 2014. Čeká nás výběr nejdůležitějších událostí z oblasti snowboardingu. Zrekapitulejeme si nejdůležitější momenty skateboardové sezóny. Projdeme si bikeovou sezónu, ani ta letos neměla žádné slabé chvíle. Parádní video natočil motocrossař Honza Brabec. Konec roku patřil tradičně Gladiator Games. Rozloučíme se nejlepšími záběry GoPro rubriky. Až do půlnoci 31. prosince můžete soutěžit o věcné ceny . Užijte si vánoce a štastný Nový rok.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!