Červen 2017

Letní měsíce nám toho snowboardingu nepřináší rozhodně tolik, jako v plné sezóně. I tak se ale dá najít hodně snowboardové tématiky a my se i v těchto "slabších" měsících snažíme, přinášet vám aktuální novinky. Jaké příspěvky jste sledovali v měsíci červnu nejčastěji? To vám přinese náš další FReview přehled.

Šestý měsíc roku 2017 nebyl až tak silný na počet větších článků, ale krátkých příspěvků, tzv. Bleskovek, bylo zase požehnaně. A právě těm se budeme věnovat v červnovém FReview. Dáme si pět nejsledovanějších novinek, které doplníme o pět nejsilnějších postů z našeho facebookového profilu. Užijte si následující kousky a v srpnu opět u další měsíční rekapitulace FReview.

Le Grind Retro Jam 2017

Neil Provo a Forrest Shearer vyrazili do Uinta Mountains

Kartman x Big Bear 2017

Powdersurfing v polovině června

Japan trip 2017 by Warren Munson & Josh Nisbet

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!