ispo winter 2010 - Drake, Northwave

Máme za sebou opravdu pěknou řádku videoreportů z evropské výstavy ISPO 2010. Ještě ale nejsme stále u konce. Dnes zavítáme do stánku značek Drake a Northwave. Co si pro nás tyto stálice na našem i světovém trhu připravili? Dozvíte se níže...

Značky DrakeNorthwave není třeba představovat. V našich končinách mají již dlouho své místo a nenajdete u nás resort, kde by alespoň někdo neměl Drake vázání nebo botky Northwave. To, že do této rodiny patří již několik sezón i snowboardy Drake, víme také. Co si pro nás ale tyto dvě značky připravili na sezónu 2010/​2011? To nám řekne zástupce českého distributora Lukáš Michálek aka Akvamen. Přizval si i pro ridery Basti KuhnaRisto Mattilu. Ti nám představí své letošní setupy. 

Obě značky naleznete i v největším přehledu snowboardového vybavení u nás, Freeride.cz Buyers´ Guide 2011. Značku Drake ZDE, Northwave pak ZDE.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!