ispo winter 2010 - Electric

První sněhové vločky nám začínají zkrášlovat vršky kopců, první snowboardové akce máme za sebou, první snowboardové mejdany už jsou také historií. Prostě zima je tu co by dup a s ní na mnoho z vás dopadá, v čem budete letošní zimu jezdit, jaký setup si pro sebe vyberete a jaké barvy zvolíte. Jako každý rok vám může domoct i naše rubrika z evropské výstavy ISPO, která každým rokem probíhá na výstavišti v Mnichově. Několik značek jsme vám již představili. Dnes se podíváme do stánku značky Electric a nahlédneme do jejich poslední kolekce...

Stálice na trhu a jeden z nejlepších výrobců snowboardových brýlí, značka Electric letos slaví deset let od vzniku této firmy. Již desátou sezónu tak máte možnost setkávat se s touto americkou značkou, která si své místo na trhu posiluje každým rokem. Vynikající technologie, funkčnost a design, silný team riderů, dobrá podpora snowboardového trhu. Velké kroky tím správným směrem.

V poslední kolekci značky Electric naleznete mimo klasických modelů i tři nové typy a Signature Series v nových barevných kombinacích. Dále už ale přenecháváme slovo našim kolegům, kteří pro vás připravili následující fotogalerku a videorozhovor s generálním manažerem Electric pro Evropu, Olivierem Dedieu

Další produkty z kolekce Electric samozřejmě naleznete i v přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyers´ Guide 2011, a to ZDE.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!