ispo winter 2010 - Foursquare + Special Blend

Máme za sebou již třináct zastávek na evropské výstavě ISPO 2010. Ta čtrnáctá bude vyjímečná tím, že najednou navštívíme hned dva stánky. Dvě hodně oblíbené značky mezi českou snowboardovou komunitou nám představí Lukáš Michálek aka DJ Akvamen.

Od točících se desek k nám přišel DJ Akvamen a představil nám novinky od značek FoursquareSpecial Blend. Podíváme se na tři nové řady pánských a dámských bund Foursquare a nahlédneme i do luxusní kolekce Special Blend. Kdo z vás chce barevné a výrazné oblečení s vynikajícím technickým vybavením, měl by určitě zkouknout následující fotky od Aleše Foffa a video od Marka Matviji. Více slov není potřeba, vyrážíme směr Mnichov.

Další produkty od FoursquareSpecial Blend naleznete i v přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyers´ Guide 2011, a to ZDE (Foursquare)ZDE (Special Blend).

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!