ispo winter 2010 - Horsefeathers

Po drobné odmlce se opět vracíme k reportážím o novinkách snowboardových firem z evropské výstavy ISPO 2010. Dnes se podíváme na českou značku Horsefeathers. Co pro nás tato plzeňská značka připravila na blížící se sezónu se můžete podívat právě teď...

Plzeňská značka Horsefeathers po roce opět přichází s více než nabitou kolekcí snowboardového oblečení. Mezi světovými giganty si tako česká firma vydobyla své pevné místo a z malé rybky se stal dravý žralok, který rozšiřuje své teritorium. Co pro nás tato značka připravila, vám představí Michal Čejka za pánskou sekci a doplní ho Štěpánka s novinkami z dámské kolekce. 

Těšit se můžete na široké spektrum oblečení, od toho snowboardového až po streetové, které je nedílnou součástí šatníků mnoha z vás. Novou kolekci Horsefeathers naleznete i v letošním Buyer´s Guide, který pro vás již nyní připravujeme. Více již v následující foto přehlídce a videu, které najdete na konci tohoto článku. Vote for Horsefeathers!

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!