ispo winter 2010 - Thirty Two

Opět jsme tu s dalším reportem z evropské výstavy ISPO 2010. Dnes se společně podíváme do stánku značky, která se specializuje na výrobu snowboardových bot. Neni to žádná jiná značka než Thirty Two. Takže jdeme na to.

Naše Freeride.cz crew, která letos opět natáčela a zpracovávala materiál pro rubriku ISPO, rozhodně nemohla chybět u oranžového stánku značky Thirty Two, která již patnáct let vyrábí jedny z nejlepších snowboardových bot na trhu. Průvodcem nám pro dnešek bude zástupce českého distributora Michal Šváb. Společně s ním se podíváme nejprve na dámskou kolekci, kde nám Michal představí systém Fast TrackBoa systém. Dále se podíváme na pánskou kolekci, kde nebude chybět ani stálice v kolekci 32, bota Lashed. Nakonec zabrousíme i mezi technické oblečení, které Thirty Two nabízí již druhým rokem. 

Další produkty z kolekce Thirty Two naleznete i v přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyers´ Guide 2011, a to ZDE.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!