Nugget 2011/2012

Další značkou, kterou vám představíme v seriálu reportáží z letošního veletrhu ispo winter 2011, je známý český brand Nugget. Co pro nás tahle brněnská partička připravila na nadcházející sezónu, vám ukáže návrhářka Petra Stejskalová.

Představovat značku Nugget asi není českému čtenáři třeba. Jde o jeden z nejznámějších a nejprogresivnějších brandů u nás, a to jak co se týče streetwearu, tak především outerwearu. A právě zimní Nugget kolekci se v reportáži z mnichovského ispa budeme věnovat. Našemu redakčnímu štábu byla k dispozici osoba více než povolaná, ve videu vám veškeré novinky představí návrhářka Nuggetu Petra “Péřa” Stejskalová.

Kolekce Nugget 2011/​2012 je jako obvykle rozdělena na řady Exo, Strato, IonoBio, u kterých se můžeme těšit na nové, plně funkční materiály. Novinkou jsou také podšívky - kostkované u řad Exo a Strato, kožíškové u řady Iono. Tradičně prošly inovací i doplňky, jako labely, druky, zipy a podobně.

S novou kolekcí tu jsou i nové střihy, a to jak v dámské, tak v pánské Nugget řadě. Slečny se mohou těšit na užší, vypasované bundy delšího střihu, a to v řadě Iono, konkrétně modely Lilien Jacket nebo Blade Jacket. Stejně tak i slim-​fit kalhoty v řadě Strato (Cohana Pants) jsou velmi úzké, tvarované, se spoustou vychytávek a střihových zajímavostí, které nechají vyniknout křivky jejich majitelky. Další novou variantou je tzv. long fit v Bio řadě (např. Abrax Jacket), což je bunda delšího střihu, vhodná do zimní městské nepohody. Má prodloužený zadní díl, dostatečné zateplení a symetrické prošívání těla.

Pro pány Nugget přichází taky s několika novinkami. V Exo řadě (např. Aileron Jacket) najdete novou kapuci “napevno” s tříbodovým stahováním a prodloužený tvarovaný zadní díl bundy. Strato řada pak nabízí tzv. Team Fit (např. Defen Jacket) s prodlouženým úzkým střihem, zakončeným širokým patentem. Řadu Iono (např. Felix Jacket) reprezentuje  dostatečně dlouhá bunda se zajímavým prošíváním a ideálním zateplením do města (ala péřovka).

U všech dámských bund se navíc můžete těšit na nové zakončení rukávů a změnami prošly i velikosti - je přidaná velikost XL v dámské řadě (Catarina jacket, Cohana Pants, Lilien Jacket, Levite Pants) a velikosti XXL v pánské (Defen Jacket). Mimo jiné se můžete těšit i na nové barevně poladěné kulichy.

Toť ve zkratce textem vše k novinkám týkajícím se Nugget 2011/​2012 kolekce a teď už se pohodlně usaďte a zkoukněte fotkyvidejko, ze kterých si uděláte nejlepší obrázek:

Komplety poladěné do parádních kombinací...

A další novinky letošní řady....

Nejvíc se ovšem dozvíte tradičně z videjka... Tady je:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!