17. listopadu - svátek snowboardingu v Praze!

Už tuhle sobotu bude český národ slavit 23 let od sametové revoluce. Snowboardový národ zase oslaví v Praze svátek snowboardingu. Čeká vás totiž jibbing v Praze na veletrhu Street Arena a afterparty s premiérou filmu Fool’s Gold od Isenseven v Roxy!

Přesně tak jak je psáno v perexu - sobota 17. listopadu bude svátkem snowboardingu v Praze. Celý den od dopoledne až do pozdních nočních hodin se budete moci bavit snowboardingem, a to jak aktivně, tak pasivně. Freeride.cz společně se svámi partnery připravuje den, na který dlouho nezapomenete!

Všechno se seběhlo trochu náhodou, ale vypadá to na další super oslavu začátku sezóny. Dali jsme se totiž dohromady s organizátory prvního ročníku pražského street /​ skate /​ snb veletrhu Street Arena a náš plánovaný sobotní mejdan s premiérou filmu Fool's Gold od světoznámé produkce Isenseven se stal oficiální afterparty celého veletrhu.

To ale není všechno! V rámci Street Areny bude během sobotního dne na pražském Výstavišti v Holešovicích připraven jibpark na skutečném sněhu, takže si po Apres Ski budete moci znovu zajezdit v Praze! A to nejlepší - Horsefeathers Jib Street Arena bude umístěna přímo na místním legendárním stair setu, na kterém se zatím nepodařilo nikdy nic natočit nebo nafotit, především kvůli strážcům zákona. Tentokrát ale bude všechno jinak. Celý spot bude zasypán sněhem a pod ním ještě přibudou dvě překážky. 

Pojďme si ale podrobně říct, co nás všechno v sobotu postupně čeká:

STREET ARENA

Datum: 17. - 18. listopadu 2012
Místo: Výstaviště Holešovice, Křižíkův pavilon E
Vstupné: zdarma
Otevírací doba:
sobota 17. listopadu 2012      11:00 - 22:00
neděle 18. listopadu 2012      11:00 - 20:00
Facebook událost: TADY
Web: www.streetarena.cz

Nový a unikátní projekt Street Arena spojuje svět nakupování toho nejvychytanějšího street, skatesnowboard sortimentu a možnost zažít atmosféru veletrhu světového formátu zaměřeného na street módu. Akce se nechala inspirovat podobnými projekty, které vznikly v zahraničí a velmi dobře fungují a rozrůstají se do stále větších rozměrů. Je určena především pro mladé lidi, kteří tvoří jádro zákazníků těchto značek, nicméně akce je otevřená všem zájemcům bez rozdílu věku. Příjemným bonusem pro návštěvníky je i absence vstupného. Vstup do Street Areny je zdarma

Veletrh Street Arena nabídne dvoudenní maraton nakupování, módních přehlídek a promo akcí zásadních značek ze světa street, skate a snowboard kultury a představení nejnovějších trendů. Díky historicky největší koncentraci prodejců se zde návštěvník může obléci od hlavy až k patě, nebo si může pořídit sportovní vybavení a doplňky všeho druhu ze skate a snb odvětví. Prodejní plocha 1900m² Křižíkova pavilonu zaručuje, že se sem vejdou všichni zásadní výrobci se svými vybranými produkty a všichni známí i začínající prodejci.

Cílem jednotlivých prodejců bude, prezentovat na svém stánku průřez aktuální nabídky každodenní módy, ale také nové technologie vybavení pro jezdce. Sortiment stánků bude opravdu široký, každý se zde dokáže kompletně obléci  včetně veškerých doplňků a to jak na ulici, tak na sjezdovku. Prodejci budou připraveni i na ridery, kteří zde budou chtít za výhodné ceny nakoupit kompletní vybavení na snowboard nebo skate.

Aktuální seznam vystavovatelů: 5150 Snowboards, Atom Rat, Demon, Dickies, DR-​Abe, Electric, Escape Wear, Freeride.cz, Growshop, Hippo Bloo, Honzovy Longboardy, Horsefeathers, Lakai, Love Music, Lull Homewear, Matix, Neff, Nikita Clothing, Oakley, Ox skis, Plazma.lab, Powerkite, PowerSlide, Puma, Represent clothing, Ride snowboards, Shaun White Supply Co., SHG footwear, Snowboards.cz, Sutsu, Thirty Two, TOO Late, Vestige, Woox Snowboards...

HORSEFEATHERS JIB STREET ARENA

Datum: 17. listopadu 2012
Místo: Výstaviště Holešovice, u Křižíkova pavilonu E
Vstupné: zdarma
Start: 11.00
Program:
11:00 - 18:30 volné ježdění pro veřejnost
18:30 - 19:00 best trick contest

V rámci Street Areny připravuje Freeride.cz za podpory Horsefeathers unikátní jibpark přímo na streetovém spotu vedle Křižíkova pavilonu uvnitř areálu Výstaviště. Místní známý "kvatro-​kink" a jeho dojezd se přemění na celý den v Horsefeathers Jib Street Arenu.

Samotné zábradlí si budete moci dávat podle vašeho gusta, náskoky totiž budou připraveny před poslední rovnou sekcí, před double kinkem a pokud někdo bude chtít vyzvat celýho čtyřikrát zalomenýho dlouhána, tak nebude problém! Na dojezdové rovině budou navíc připraveny dvě překážky od Parks.cz - rovná 6 metrů dlouhá bednadoprava zalomený 3m + 3m jednotrubkový rail.

Celý park bude zasněžen přibližně 70 m3 sněhu ze zimních stadionů, ozvučen ze Samson vanu a na podvečer i osvětlen. Od 11 do 19 hodin bude probíhat volné ježdění pro veřejnost, takže máte všichni možnost si přinést vlastní výbavičku a zajibbovat si. Jedinou podmínkou je registrace na Freeride.cz stánku, kde podepíšete, že jezdíte na vlastní nebezpečí. 

Vyvrcholením dne bude Best Trick Contest pro pozvané jezdce, který začne přesně v 19 hodin a bude trvat půl hodiny. Těšit se můžete na českou snowboardovou špičku, ty nejlepší triky na opravdovém streetovém spotu a určitě se dočkáme i pokusů o pokoření celého kvatro-kinku!

ISENSEVEN “FOOL’S GOLD” PREMIERE NIGHT

Datum: 17. listopadu 2012
Místo: klub Roxy Praha, Dlouhá 33
Start: 20.00
Vstupné: 100Kč
Facebook událost:
TADY

Nebyl by to snowboardový svátek, kdyby nekončil pořádným mejdanem. Letos na podzim se nám toho už sešlo trochu víc, ale my pevně věříme, že zrovna tuhle lahůdku si nenecháte ujít. Jde totiž o premiéru filmu Fool's Gold od známé a i u nás hodně oblíbené produkce Isenseven, která sem ještě nikdy nezavítala! A navíc půjde o zakončení parádního dne, takže není co řešit!

Snowboardové magazíny Free magazine Freeride.cz pro vás připravují další mejdan a tentokrát budete moci být svědky vůbec první české premiéry filmu od jedné z nejznámějších evropských snowboardových produkcí Isenseven. Letošní kousek této party se sídlem v Mnichově se jmenuje "Fool's Gold" a premiérový mejdan se odehraje v sobotu 17. listopadu 2012 v pražském klubu Roxy.

Kromě velkoplošné projekce filmu Fool’s Gold se můžete samozřejmě těšit na tradiční Jägermeister Welcome Drink pro prvních 200 příchozích, autogramiádu jezdců Isenseven (Marco Smolla, Peter König, Alex Tank...) a nadupanou tombolu, ve které budete mít šanci vyhrát balíček od Quiksilveru včetně snowboardových brýlí této značky, voucher na nákup na Swis-Shop.cz, bundu Thirty Two, snowboardové boty Ride a jako první cena čeká na šťastlivce komplet prkno + vázání od Ride Snowboards!

Mejdan je zároveň oficiální afterparty veletrhu Street Arena na pražském Výstavišti v Holešovicích, kde bude v sobotu k dispozici i Horsefeathers Jib Street Arena, tedy jibpark pro veřejnost a následný Best Trick Contest pro pozvané jezdce, což jste si mohli přečíst výše.

Program:
20.00 start akce
20.00 - 23.30 DJs Akvamen & NobodyListen
23.30 start promítání
00.15 vyhlášení tomboly
00.15 - ??? DJs Akvamen & NobodyListen

Partneři: Swis-Shop.cz, Jägermeister, Ride snowboards, ThirtyTwo, Grow Shop, Street Arena

FOOL’S GOLD by ISENSEVEN

"Fool’s Gold" je už jedenáctým filmem v produkci Isenseven. Tenhle rok se kluci kolem Alexe Schillera, Toma ElliottaVincenta Urbana vydali na cestu do mnoha končin světa za dobrodružstvím, zábavou a samozřejmě za sněhem. Jako vždy budete svědky toho nejlepšího ježdění téhle vtipné partičky zachyceného na nejkvalitnější HD kamery. Získáte ještě podrobnější pohled na jednotlivé "herce" a jejich cesty než kdykoliv předtím a po shlédnutí filmu se budete cítit jako kdybyste s nimi byli během posledních let ti nejlepší kamarádi...

Hrají: Alex Tank, Benny Urban, Tobi Strauss, Fips Strauss, Peter König, Tom Klocker, Luka Jeromel, Marco Smolla, Colin Frei, David Bertschinger Karg, Kevin Bäckström, Ludwig Lejkner, Wojtek Pawlusiak, Daniel Rajcsanyi, Christophe Schmidt and friends.

Natáčeno bylo v lokacích: Rakousko, Švýcarsko, Německo, Itálie, Finsko, Švédsko, Norsko, Washington, Colorado, Kalifornie, Quebec, Montréal, Estonsko, Polsko

Supported by: Pleasure Snowboard Magazin, Head, Burton, Forum, Nitro, Nike, Oakley, Airblaster, Zimtstern, Ride, Vans, DC, Volcom, Bataleon, Planet-​Sports, K2, Snowstyle

Více na: www.isenseven.tv

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!