Freeride.cz Buyers Guide 2012 je tu!!!

Rok uběhl jak voda a máme tu začátek nové zimní sezóny. K té již neodmyslitelně patří i největší přehled snowboardového vybavení na českém trhu, letos opět doplněn o některé freeski značky. Po několikaměsíční redakční práci tu je nový Freeride.cz Buyers´ Guide 2012.

Pokud jste naši fanoušci již delší dobu, není potřeba vám projekt, který máte nyní před sebou více představovat. Pro FReeridové nováčky v krátkosti alespoň vysvětlení, o co tady vlastně běží. Již několik let pro vás redakce Freeride.cz připravuje nejobsáhlejší přehled vybavení jak v kategoriích snowboardového hardwearu, tak dalších produktů jako technické oblečení, brýle, helmy, chrániče, batohy, rukavice a doplňky pro vaše zimní hračky. Od loňského roku pak přehled obsahuje i lavinového vybavení a zimní kolekce streetového oblečení. 

Každý rok se snažíme o inovace, které Freeride.cz Buyers´ Guide posunou zase o nějaký ten kousek dál. Ať už jde o rozšíření kategorií produktů, zlepšení vizuální stránky projektu až po celkový počet představovaných značek a produktů. I letošní Buyers´ Guide má několik novinek. Tou nejvíce znatelnou je samotná stránka produktu, kterou jsme celou pozměnili. Novinkou na tomto místě je i možnost zhlédnutí produktových videí. Tu největší výhodu vidíme především v tom, že máte možnost podívat se ještě více pod pokličku a zjistit tak další detaily vybavení, které vás zajímá. 

Dále jsme Freeride.cz Buyers´ Guide propojili s produktovými videi z evropské výstavy ISPO, které znáte přímo ze stránek Freeride.cz. Tato videa naleznete přímo na stránkách značek, které své poslední kolekce prezentovaly právě touto formou, a to v kolonce informace o značce. Zatím je za námi prvních pět videí, další budou ale samozřejmě následovat. Již brzy se můžete těšit na pokračování této oblíbené rubriky.

Poslední viditělnou novinkou je růžová šerpa v rohu dámských produktů. Tím se automaticky odliší od odstatních produktů a dámy budou mít vyhledávání svých produktů jednodušší.

Osvědčené a oblíbené funkce Buyers´ Guide jako je porovnání zboží a šatna, zůstávají nezměněné. Opět máte možnost vyhledávat snowboardy podle typu konstrukce nebo boty podle způsobu šněrování. Vámi oblíbené vyhledávání dle barevných kombinací jsme zachovali ve stejné podobě jako dříve, pouze s přidáním „multicolor“ barvy. Jednoduše zadáte kombinaci barev, které právě hledáte, a vyfiltrujete si tak svůj setup podle vašich představ.

V tuto chvíli Freeride.cz Buyers´ Guide obsahuje 37 značek a navštívit můžete přes 5200 produktových stránek. Tím to ale rozhodně nekončí. Na dalších produktech pracujeme a i počet značek se ještě rozroste. O každé novince se dozvíte jak v bleskovkach na hlavní stránce Freeride.cz, tak i přímo v novinkách na Buyers´ Guide stránce. 

Doufáme, že budete spokojeni, a že se vám nový Freeride.cz Buyers´ Guide 2012 bude líbit. Určitě oceníme vaše komentáře, kterými nás můžete inspirovat k další práci a k ještě lepší verzi, než jakou máte nyní před sebou. Užíjte si Buyers´ Guide 2012 a vybírejte nové hračky do vašeho arzenálu. Enjoy…

Nezbývá nic jiného než vstoupit do Freeride.cz Buyers´ Guide 2012.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!